Προγνωστικά Τένις: Ο Σέλτον το ντέρμπι των outsiders

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Αλεξέι Ποπίριν – Μπεν Σέλτον

Ο 23χρονος Αλεξέι Ποπιριν έχει σημειώσει τόσες νίκες μέχρι τώρα στο 2023 όσες σε ολόκληρο το 2022, μια σεζόν που θα θέλει άμεσα να ξεχάσει. Ο Νο.113 στον κόσμο κατέπληξε το Νο.8 στον κόσμο Φριτζ σε πέντε συναρπαστικά σετ την Πέμπτη, εν μέσω ενθουσιώδους υποστήριξης από τους συμπατριώτες του Αυστραλούς στις κερδίκες και αυτή φαίνεται ίσως να είναι η μοναδική διαφορά στο σημερινό αγώνα που υπόσχεται να είναι άλλη μια συναρπαστική σύγκρουση.

Ο Νο.89 του κόσμου, ο Μπεν Σέλτον δεν είχε αγωνιστεί εκτός των ΗΠΑ μέχρι τη φετινή σεζόν, κι όμως βρίσκεται στον 3ο γύρο του Australian Open μετά και τη μεγάλη νίκη του με 3-0 σετ κόντρα στον Νίκολας Τζάρι. Ο Αμερικανός θα μπει στο Top.80 για πρώτη φορά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα εδώ, σε ένα ματς όπου τα τέσσερα ή και τα πέντε σετ φαίνεται πιθανότερο πως θα κρίνουν τον νικητή.

Οι δύο τενίστες είναι σχεδόν ισάξιοι, όμως παρα το πλεονέκτημα της έδρας, θα πάμε με τη νίκη του Σέλτον εδώ ο οποίος πραγματοποιεί το τουρνουά της ζωής του και δεν ειναι ακόμα η ώρα λάβει τέλος.

Εκτίμηση: Μπεν Σέλτον (2.27)

Οι Αγώνες Τέννις παίζουν στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντρέι Ρούμπλεφ – Ντάνιελ Έβανς

O No.6 του κόσμου, Αντρέι Ρούμπλεφ, υποστήριξε την εντυπωσιακή νίκη του στον πρώτο γύρο κόντρα στον Τιμ με μια ακόμα επικράτηση, αυτή την φορά στα τέσσερα σετ επί του Εμίλ Ρουσουβουόρι την Πέμπτη. Ο 25χρονος έχασε τους δύο πρώτους αγώνες του στο Adelaide Open ωστόσο ανέβασε ρυθμούς στην Μελβούρνη, σε μια διοργάνωση όπου έφτασε στους προημιτελικούς το 2021, μία από τις έξι παρουσίες του στους “8” σε Grand Slam μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Η αναμέτρηση απέναντι στον Έβανς για τον 3ο γύρο υπόσχεται να είναι μια ακόμη ανατρεπτική σύγκρουση. Το ζευγάρι έχει προιστορία 3-3 στις νίκες, με τον Έβανς να κερδίζει την πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους στο Canada Masters τον περασμένο Αύγουστο, όπου ο Βρετανός απόλαυσε την καλύτερη πορεία του στη σεζόν με μια έξοδο στον ημιτελικό από τον εκ των υστέρων πρωταθλητή Καρένο Μπούστα. Ο 32χρονος Έβανς πέρασε από τον Τζέρεμι Τσάρντι στα τρία σετ που επέστρεψε μετά από πολύμηνη αποχή λόγο τραυματισμού, για να συνεχίσει έτσι την μέχρι στιγμής πολύ καλή πορεία του στο Australian Open.

Ο Ρούμπλεφ κέρδισε δύο από τις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν, αλλά και οι έξι μέχρι τώρα αγώνες τους έχουν κριθεί στις λεπτομέρεις, οπότε θα εμπιστευτούμε τον Ρώσο για την νίκη εδώ μετά από ακόμα ένα κλειστό και ανταγωνιστικό αγώνα.

Εκτίμηση: Αντρέι Ρούμπλεφ και Over 30.5 γκέιμς (1.85)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το στοίχημα τένις βρίσκεις καθημερινά:

🎾 Προγνωστικα τενις
🇦🇺 Προγνωστικά Australian Open
🇺🇸 Προγνωστικά US Open
🇫🇷 Προγνωστικά Ρολάν Γκαρός
🇬🇧 Προγνωστικά Wimbledon
Προγνωστικά Τένις Value Bets
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες για Τένις