1η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα

ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΚΟΠΙΑΠΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-5) επί της Κομπρελόα. Ο Κιντέρος άνοιξε το σκορ στο 16’, στο 25’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, ο Κιντέρο σκόραρε ξανά στο 41’ και στο 77’, ενδιάμεσα βρήκαν δίχτυα και οι Λούνα (48’), Πουτσέτα (68’).

Σύλλογος που ιδρύθηκε μόλις το 1999 η Ντεπόρτες Κοπιαπό, σήμερα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην Primera Division της Χιλής! Το 2022 τερμάτισε 3η στην Β΄κατηγορία και στα playoffs ανόδου ήταν εντυπωσιακή. Πέτυχε τρεις εμφατικές νίκες στις ρεβάνς των νοκ άουτ απέναντι σε Κονσεπσιόν (5-1), Πουέρτο Μοντ (4-0) και Κομπρελόα (0-5) για να πανηγυρίσει την άνοδο!

Παρέμεινε στον πάγκο της για δεύτερη χρονιά ο “αρχιτέκτονας” της επιτυχίας Έκτορ Αλμαντός, ο 54χρονος Αργεντίνος τεχνικός έχει εμπειρία από την κατηγορία με τη θητεία του στην Αντοφαγκάστα το 2020.

Ενισχυμένη στα μεταγραφικά, απέκτησε τους Λόπες (φορ – Αντοφαγκάστα), Ρεϊνέρο (εξτρέμ – Νιουμπλένσε), Κάστρο (εξτρέμ – Τεμούκο), Εσπινόσα (κίπερ – Ουν. ντε Τσίλε), Ρόσας (μέσος – Νιουμπλένσε), Καμπρέρα (μέσος – Κοκίμπο) μεταξύ άλλων. Από τις αποχωρήσεις, αυτή που πόνεσε ήταν του βασικού στόπερ Τισνάδο.

ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΚΟΠΙΑΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

* Over 3.5 τα 5/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία (1-1) και ήττα στα πέναλτι από τη Μαγκαγιάνες στο Σούπερ Καπ. Η Κόλο Κόλο προηγήθηκε με τον Μπολάδος στο 22’ και ο Φλόρες ισοφάρισε για τη Μαγκαγιάνες στο 26’. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Χιλ της Κόλο Κόλο.

Με το… αριστερό μπήκε στο 2023 η περσινή πρωταθλήτρια Κόλο Κόλο, δεν κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ της περασμένης Κυριακής, απουτγχάνοντας στα πέναλτι.

Μπήκε δυνατά στο ματς η πρωταθλήτρια, πίεσε από νωρίς και σύμφωνα στην ροή προηγήθηκε, αλλά η Μαγκαγιάνες είχε άμεση απάντηση. Συνέχισε να είναι συνολιά πιο απειλητική η Κόλο Κόλο, αλλά η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στο ματς άνηκε στη Μαγκαγιάνες.

Στο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή ο νεοφερμένος φορ Μπενέγας, που προορίζεται για διάδοχος του περσινού αρχισκόρερ Λουσέρο. Πλήγμα για σήμερα η τιμωρία του ηγετικού χαφ Χιλ που αποβλήθηκε στο Σούπερ Καπ, τιμωρημένος και ο Πάβες (χαφ).

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 9/11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ