*16η αγωνιστική 

*Κάκιστη παράδοση έχει απέναντι στην Φέγενορντ η Γκρόνινγκεν, ενδεικτικό ότι την έχει κερδίσει μόλις μια φορά στα 20 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-8-11).

*12/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Στιγμές ντροπής, από τις πιο μελανές κηλίδες στην ιστορία της, ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Σπάκενμπουργκ με 2-3 εντός έδρας. Η διαφορά δυναμικότητας και οι δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες, δεν φάνηκε στο ελάχιστο. Παντελώς αδιάφοροι οι παίκτες της, δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και παρά την τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο, δέχτηκε και τρίτο με πέναλτι στο 69′! Βγήκε μπροστά ο Ντανκερλάου, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (77′, 84′), ωστόσο δεν κατάφερε στα δέκα λεπτά που είχαν απομείνει, να πάει το ματς στην παράταση. 

Η μονιμοποίηση του τεχνικού Φαν ντερ Ρέι, δείχνει να μην ήταν και η σοφότερη των επιλογών. Στα δύο πρώτα της παιχνίδια στην νέα χρονιά, έχασε από την Εξέλσιορ στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε από ερασιτεχνικό σωματείο στο κύπελλο. Εμφανή τα σημάδια κρίσης, έντονες οι αποδοκιμασίες του κόσμου της, ενώ τα πυρά έχουν πέσει στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Βρίσκεται μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις 15 βαθμούς. Κινδυνεύει άμεσα πλέον και χρειάζονται δραστικές αλλαγές, αν δεν θέλει να μπλέξει με σενάρια που ούτε οι πιο απαισιόδοξοι οπαδοί της είχαν φανταστεί.

Αρκετές απουσίες, τραυματίες οι μέσοι Ντουάρτε και Ίραντουστ οι στόπερ Σβέρκο και Μουσάμπα αλλά και ο επιθετικός Άμπραχαμ. Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Τε Βίρικ.

Γκρόνινγκεν Στατιστικά

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Πέρασε σχετικά άνετα το εμπόδιο της Τσβόλε (Β’) στο κύπελλο, αφού επικράτησε με 3-1 εντός έδρας το βράδυ της Πέμπτης. Αιφνιδιάστηκε, μένοντας πίσω στο σκορ μόλις στο 3′, αλλά γρήγορα πίεσε και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Έφτασε στην ανατροπή με δύο γκολ στο 29′ και στο 34′ και από εκείνο το σημείο και μετά είχε τον έλεγχο του αγώνα. «Κλείδωσε» την πρόκριση στο 56′, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Την προηγούμενη αγωνιστική, έσωσε τον βαθμό στην έδρα της Ουτρέχτης (1-1) με γκολ στο 90′. Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής σίγουρα δεν ήταν το ιδανικό, ωστόσο δεν την επηρέασε σχεδόν καθόλου η απώλεια των τριών βαθμών, αφού όλοι οι βασικοί ανταγωνιστές της για τον τίτλο, έχασαν βαθμούς κάνοντας απρόσμενες γκέλες. Έτσι, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τον δεύτερο Άγιαξ, οι ελπίδες της για επιστροφή στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά το 2017, παραμένουν ολοζώντανες.

«Θέλει ιδιαίτερη προσοχή ο αγώνας απέναντι στην Γκρόνινγκεν. Το ότι μπορεί οι αντίπαλοί μας να περνούν μία δύσκολη φάση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Είναι ένα σύνολο με ποιότητα, που μπορεί να σου κάνει την ζημιά», προειδοποίησε ο τεχνικός Άρνε Σλοτ, εν όψει του σημερινού αγώνα.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός κεντρικός αμυντικός Τράουνερ και ο βασικός χαφ Τίμπερ. Αμφίβολος ο μπακ Χάνκο.

Φέγενορντ Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 5/6 τελευταία πρώτα ημιχρονα

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ