*Αγώνας εξ αναβολής

*Σε προηγούμενους γύρους: Μπόνιρινγκ Ρόουζ – Στέρλινγκ Αλμπιον 1-0, Στέρλινγκ Αλμπιον – Μπόνιρινγκ Ρόουζ 2-1

ΜΠΟΝΙΡΙΝΓΚ ΡΟΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Η Μπόνιρινγκ Ρόουζ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Στρανράερ, με ένα τέρμα του Φαγιέ στις καθυστερήσεις και ενώ έπαιζε με παίκτη περισσότερο, μετά την αποβολή αντίπαλου ποδοσφαιριστή στο 56ο λεπτό.

Η Μπόνιρινγκ Ρόουζ πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη, σε παιχνίδι έξι βαθμών, με τέρμα στις καθυστερήσεις, εκμεταλλευόμενη βέβαια και το γεγονός πώς έπαιζε με παίκτη παραπάνω, κερδίζοντας με 0-1 εκτός έδρας την Στρανράερ. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι δύο εκ των οποίων ήρθαν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της.

Εξακολουθεί να είναι ουραγός, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή, αλλά πλησίασε πάλι σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο-1 για την ακρίβεια, μία θέση παραμονής. Αυτό σημαίνει πώς αν κερδίσει σήμερα θα βρεθεί εκτός τελευταίας θέσης, αν και διαθέτει ακόμη τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσιών.

Μπόνιρινγκ Ρόουζ Αθλέτικ Στατιστικά

*Εχει 4/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/14 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Στέρλινγκ Αλμπιον έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Ιστ Φάιφ, αν και προηγήθηκε με τον Σπενς στο 49ο λεπτό, αλλά μετά από τέσσερα λεπτά έμεινε με παίκτη λιγότερο και το πλήρωσε δεχόμενη την ισοφάριση από τον Χίλι στο 66ο λεπτό.

Η Στέρλινγκ Αλμπιον αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Ιστ Φάιφ, χωρίς να καταφέρει να πετύχει τέταρτη σερί νίκη, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε κιόλας. Όμως μακριά από την έδρα της έχει μόνο μία νίκη και δύο ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Συνεχίζει να είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας λίγο πιο πίσω, στο -7 συγκεκριμένα, από την πρωτοπόρο Νταμπάρτον που κατέχει την μοναδική θέση απευθείας ανόδου, έχοντας πάντα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και δύο αγώνες λιγότερους από αυτήν! Και βρίσκεται πλέον στο +10 η απόσταση της από την 5η θέση που δεν οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλος.

Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Κάμερον Κλαρκ.

Στέρλινγκ Αλμπιον Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5

*Εχει 13/15 G/G εκτός έδρας, εννιά σερί στα πιο πρόσφατα

*Εχει 9/15 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*Εχει 9/15 over 2,5 εκτός έδρας

Μπόνιρινμγκ Ρόουζ – Στέρλινγκ Αλμπιον στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ