Premier League: Τι θα γίνει σε αυτήν την Boxing Day;

Ανανεώθηκε:
πρεμιερ-λιγκ-μποξινγκ-ντει

Με το τέλος του Μουντιάλ, επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην κανονική ροή της σεζόν και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη αρχή από αυτήν που περιλαμβάνει Premier League! Πολλοί παίκτες επιστρέφουν μετά από ένα γεμάτο μήνα, ενώ άλλοι απήλαυσαν την άδειά τους καθώς και τη μικρή προετοιμασία εντός της σεζόν. Τι περιμένουμε από κάθε ομάδα σε αυτήν την Boxing Day;

🔹Μπρέντφορντ – Τότεναμ

Στο μεσημεριανό ματς της ημέρας, σημαντική η ανανέωση του προπονητή της Μπρέντφορντ μέχρι το 2027, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ επιθυμούν τη σταθερότητα και πόσο πιστεύουν σε αυτόν οι Μέλισσες. Απ’ την άλλη, ο βοηθός του έφυγε για να γίνει πρώτος προπονητής στην Άντερλεχτ και ο νέος του βοηθός δεν πήρε εγκαίρως την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για την Αγγλία, οπότε γίνεται κατανοητό πως ήταν αρκετά busy αυτή η διακοπή για την Μπρέντφορντ! Στη μεριά της Τότεναμ, παίκτες κουρασμένοι υπάρχουν λόγω Μουντιάλ, όσοι δεν πήγαν φυσικά και ξεκουράστηκαν για 2 εβδομάδες και τώρα μένει να δούμε πόσα ψυχικά αποθέματα απομένουν σε παίκτες όπως ο Κέιν για τη συνέχεια της σεζόν.

🎁 Βρίσκεις εδώ super προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

🔹Έβερτον – Γουλβς

Με τον Σάλομον Ροντόν να αποτελεί ήδη παρελθόν και γενικά την Έβερτον να έχει αποφασίσει πως η σεζόν ως τώρα είναι φιάσκο, έχουν παρθεί αποφάσεις έτσι ώστε να γίνουν αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί. Βέβαια, κάθε χρονιά στην Έβερτον τα πράγματα κάπως έτσι έχουν αυτή τη στιγμή της σεζόν. Στη Γουλβς, από την άλλη, η διακοπή μόνο ευεργετικά μπορεί να δούλεψε για τη χειρότερη ίσως ομάδα του πρώτου μισού, με το πιο σημαντικό νέο να είναι η πρόσληψη ενός φοβερού προπονητή, του Ζουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος ακούγεται πως θα φέρει τις δικές του «πνοές» ανανέωσης με παίκτες αλλά κυρίως με ιδέες.

🔹Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ

Στην Πάλας, όλα ρέουν όμορφα. Πήγαν και για προετοιμασία στην Τουρκία για να κάνουν δουλειά σε ζεστό καιρό, επέστρεψαν οι τραυματίες, ενώ όσοι πήγαν Μουντιάλ αποκλείστηκαν νωρίς κι έτσι είχαν χρόνο για ξεκούραση. Από την άλλη, η Φούλαμ επίσης είναι φουλ αισιόδοξη για τη συνέχεια, όμως έχουν προβλήματα κυρίως με την ετοιμότητα του Μίτροβιτς και του Κουρζαβά, παικτών στους οποίους βασίζουν πολλά.

🔹Λέστερ – Νιούκαστλ

Η Λέστερ είναι δεδομένο πως δεν αγαπά την Boxing Day. Σε 16 αγώνες έχει κερδίσει μόλις τους 2, έχοντας χάσει τους 11! Καταλαβαίνουμε πως στατιστικά, η Λέστερ πονάει σε αυτήν την ημέρα. Επίσης είναι σημαντικό πως ενώ παλιότερα, σπανίως έκανε κινήσεις τον Ιανουάριο, πλέον έχει αποφασιστεί πως η ομάδα του Ρότζερς έχει ανάγκη από μεταγραφές για να μπορέσει να ανατρέψει την τωρινή κατάσταση. Στην άλλη όχθη, η Νιούκαστλ πλέει σε πελάγη ευτυχίας και χρημάτων. Βέβαια, υπάρχουν ανησυχίες πως η διακοπή ήρθε στην καλύτερη στιγμή της ομάδας, όμως ο Χάουι και το επιτελείο του δούλεψαν πάνω σε αυτό. Φυσικά ο κόσμος ανυπομονεί και γέμισε το γήπεδο ακόμα και στο φιλικό με τη Βαγιεκάνο και η ομάδα μαζί με την πόλη ανυπομονούν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Κάθε μέρα βρίσκεις στο Betarades.gr τα κορυφαία προγνωστικα στοιχημα

🔹Σαουθάμπτον – Μπράιτον

Η Σαουθάμπτον έχει νέο προπονητή, τον ταλαντούχο και δουλευταρά Νέιθαν Τζόουνς που έβγαλε μάτια με την Λούτον αλλά δεν έχει δοκιμαστεί στη μεγάλη κατηγορία. Οι φήμες λένε πως έχει «κερδίσει» τους παίκτες του και αυτοί ανυπομονούν να παίξουν για τον νέο τους κόουτς. Από την άλλη, η Μπράιτον είχε πολλούς παίκτες στο Μουντιάλ και όλοι σχεδόν έκαναν άκρως θετική εντύπωση, δείχνοντας πόσο ψηλά έχει φτάσει η ομάδα και το τμήμα scouting της. Είναι φυσικό κάποιοι να χρειάζονται και ξεκούραση για το επόμενο μισό της σεζόν, πάντως οι παίκτες του Ντε Τζέρμπι είναι έτοιμοι να αποδείξουν ξανά πόσα αξίζουν.

🔹Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

Από τις πιο επωφελημένες ομάδες της διακοπής είναι η Βίλα, καθώς ο Έμερι είχε χρόνο να μάθει καλύτερα τους παίκτες του, να διεξάγει πολλές συνεντεύξεις με αυτούς ενώ ενέταξε λεπτομερή sessions με βίντεο ανάλυση. Ο Έμερι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς (όπως κι ο Λοπετέγκι) και θέλει οι ομάδες του να δουλεύουν για να φτάσουν στο τέλειο, στον τρόπο που αυτός πιστεύει πως πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο και είχε χρόνο να τους τα περάσει όλα αυτά στη μίνι προετοιμασία του. Στη Λίβερπουλ, Μάτιπ και Κεϊτά επέστρεψαν όμως το πλήγμα ήταν μεγάλο με τον Ντίαζ ο οποίος πιθανότατα επιστρέφει τον Μάρτη. Εξωαγωνιστικά, πολλά ακούγονται συνεχώς για την πώληση (ή μη) της ομάδας και φυσικά αυτό επηρεάζει και την καθημερινότητά της, με τον Κλοπ να πασχίζει να βρει την ισορροπία και να προσπαθεί να επαναφέρει την επιδραστικότητα του press στα επίπεδα που ήταν πριν 2 με 3 χρόνια.

🔹Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ

Πώς θα διατηρήσει η Άρσεναλ το προ διακοπής momentum; Αυτή είναι η αποστολή που καλείται να φέρει σε πέρας με επιτυχία ο Αρτέτα. Μεγάλο το πλήγμα με τον Ζεσούς, ο Έντι Ενκέτια προσπαθεί να μπει στα παπούτσια του και μένει να φανεί εάν θα αποφασίσουν για ενίσχυση ή θα πάνε μόνο με τον νεαρό. Από την άλλη τώρα, ο Μόγιες δούλεψε με διπλές προπονήσεις στη διακοπή και θέλει φυσικά να αλλάξει τη σεζόν του, καθώς ως τώρα τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς.

🎁 ΧΡΥΣΑ δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ GOLD-100 | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το παμε στοιχημα βρίσκεις καθημερινά:

✍️ Προγνωστικά στοιχήματος
⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.