*19η αγωνιστική

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Τζένοα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκούντμουντσον στο 22′.

Δεν αρκούσε ένα καλό ημίχρονο στην Φροζινόνε για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το “Luigi Ferraris” την προηγούμενη βδομάδα. Όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22′. Έριξε ρυθμούς στη συνέχεια και δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους που θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0.

“Δεν ήμασταν αρκετά συμπαγείς και δεν δημιουργήσαμε εύκολα καλές ευκαιρίες”, είπε ο προπονητής Γκρόσο. Δέκα αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί των πρωτοπόρων (7-3-0), διατηρούνται αήττητοι στο “Benito Stirpe” σε οχτώ αγωνιστικές (6-2-0): Στις επτά κράτησαν το μηδέν έχοντας διαφορά γκολ 12-2. Από τον πάγκο θα ξεκινήσει ο Λουσιόνι, τραυματίες είναι οι Ματζιτέλι και Κονέ. Αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Κοτάλι.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Σκόραρε στα 11/13 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΡΝΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από την Κόμο. Στο 15′ ο Κουτρόνε έκανε το 1-0, διπλασιάσε τα τέρματα των φιλοξενούμενων ο Αμπροζίνο στο 77′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μανκούζο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ήττα σοκ γνώρισε η Τερνάνα από την αποδεκατισμένη Κόμο στο “Libero Liberati” (3-0) την προηγούμενη βδομάδα. Στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη στη διάρκεια της αναμέτρησης, βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή και στη συνέχεια σημάδεψε δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια! Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε, κάτι που πλήρωσε στη συνέχεια.

“Ήταν μία κακή εμφάνιση, η Κόμο άξιζε τη νίκη, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι πλασματικό”, ανέφερε ο προπονητής Αντρεατζόλι. Οι “ροσοβέρντι” πανηγύρισαν μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές επί της Κάλιαρι (1-0 εντός) στις 7 του μηνός: Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Στην αποστολή βρίσκονται και πάλι Μαρτέλα, Καπάνι και Σπαολούτο. Τιμωρημένος ο Ντι Τάκιο.

ΤΕΡΝΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΤΕΡΝΑΝΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ