21η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΛΕΒΑΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Αλαβές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 18’ ο Μπουλντίνι σκόραρε για το 0-1 και στο 45+1’ ο Σον πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Στο 90+7’ ο Σιλά αποβλήθηκε για την Αλαβές. 

Η Λεβάντε πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αλαβές (0-2). Οι δύο ομάδες έρχονται από την Πριμέρα Ντιβισιόν, έχουν στόχο φυσικά την επάνοδο και το αποτέλεσμα ήταν μια επίδειξη δύναμης για τους “Γκρανότας”. Ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συμπλήρωσαν έντεκα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα δίχως ήττα. Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες ο απολογισμός στα τελευταία πέντε ματς για το συγκρότημα του Χαβιέρ Καγέχα. Το ματς με την Έιμπαρ είναι το τελευταίο για το τρέχον έτος στο πρωτάθλημα, όμως έχει να παίξει επίσης με την Ανδόρα στο πλαίσιο του Κόπα ντελ Ρέι. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο αμυντικός Άλεξ Μουνιόθ λόγω τιμωρίας. Εκτός και οι Μουστάφι, Ρόμπερ Ιμπάνιεθ, Σολδάδο, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο Γουέσλεϊ Μοράες.  

Λεβάντε Στατιστικά

*5/8 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη εντός έδρας με σκορ 1-0 εκτός έδρας, από την Έιμπαρ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην άμυνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και δεν έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες. Στο 69’ ο Πέρου Νολασκοάιν πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο ματς.

Η Έιμπαρ είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, έχει σημειώσει διαδοχικές νίκες και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έπειτα από τις απώλειες της Λας Πάλμας. Προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση εναντίον της Οβιέδο (1-0), χάρη σε ένα τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο. Τρίτη σερί νίκη για τους “Αρμέρος”, ύστερα από εκείνη κόντρα στην Ουέσκα εντός έδρας με 2-1 και την πολύ σημαντική κόντρα στη Μπούργος εκτός έδρας, με το ίδιο σκορ. “Τώρα βρισκόμαστε εκεί που έπρεπε να είμαστε, στην κορυφή. Το ματς στη Βαλένθια, είναι σαν τελικός για εμάς”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο μέσος Ματέους Περέιρα που είναι εκ των βασικών στα πλάνα του Γκαΐθκα Γκαριτάνο φέτος. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Βάσκος προπονητής δεν έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον αμυντικός Βενάνσιο, τον μέσο Ακέτσε και τον επιθετικό Κίκε Γκονθάλεθ.

Έιμπαρ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Λεβάντε – Έιμπαρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ