Προτελευταία αγωνιστική

*Σε ουδέτερη τοποθεσία.

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-3 από την Γκουοάν Πεκίνου, την περασμένη αγωνιστική. Πήρε νωρίς το προβάδισμα (1-0 στο 9′), αλλά δεν κατάφερε να το διατηρήσει. Παρουσίασε πολλά αμυντικά προβλήματα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3 μέσα σε ένα δεκάλεπτο (32-42′). Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο β’ μέρος, με το 1-3 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Συμπλήρωσε 19 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-8-11)! Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τη Γουχάν και στο -3 από την απευθείας σωτηρία και την Γκουανγκτσού Σίτι, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Έχει δεχτεί γκολ στα 8 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της.

Εκτός παραμένουν οι Ξουεπένγκ Λι και Ζανγκ.

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*3 συνεχόμενα over2.5+g/g.

*Έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ σε καθένα από τα τελευταία 3 παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από τη Μεϊζχού Χάκα, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (1-0 στο 11′). Η ίδια δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο των ενενήντα λεπτών, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 53′. Έτσι, το 1-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Γιατάι στο πρωτάθλημα. Σε μία αποτυχημένη χρονιά, βρίσκεται στη 13η θέση της κατάταξης, αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της.

Τιμωρημένος ο Ντονγκ. Δεν κατονομάστηκαν τα κρούσματα της ομάδας λόγω covid-19.

ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*3 συνεχόμενα n/g.

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤ – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ