*21η αγωνιστική

*Οι πέντε τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας, ενώ και οι έξι από τους οκτώ συνολικά έχουν λήξει under 2,5.

ΚΡΟΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Η Κρόουλι κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Σουίντον, σκοράροντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ με τον Τσαρούλα στο 79ο λεπτό, πριν «καθαρίσει» με τον Πάουελ στο 83’.

Στο ντεμπούτο του Εθέριγκτον στον πάγκο της, η Κρόουλι κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Σουίντον, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από δύο παιχνίδια, αλλά στο γήπεδό της δεν χάνει εδώ και τρεις αγώνες, χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ! Μάλιστα ειδικά στο πρωτάθλημα δεν έχει ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες.

Είναι πάντα στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά χαμηλά παρά την τελευταία νίκη της, στην 19η θέση του, αυξάνοντας την απόσταση ασφαλείας της από την ζώνη του υποβιβασμού στο +7.

Εδώ και καιρό λείπουν λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Ομόλε, Κονρόι, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι χτύπησε ο μέσος Τζενκς που δύσκολα θα παίξει απόψε. Επίσης από τον τελευταίο αγώνα έλειψε ο Νίκολς, για τον οποίο έχει κατατεθεί πρόταση από άλλη ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο μένει εκτός αποστολής!

Κρόουλι Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5 μαζί με N/G

*Εχει 8/15 G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας, αλλά με τρία σερί under 2,5 μαζί με N/G στα πιο πρόσφατα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρτλπουλ έχασε με το «βαρύ» 0-5 εντός έδρας από την Στόκπορτ, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο 20λεπτο, από τους Γούτον (16’, 20’). Και δέχθηκε τρία τέρματα στο δεύτερο μισό του αγώνα, από τους Μάντεν (61’), Καμπς (67’), Κόλαρ (85’).

Η Χάρτλπουλ ηττήθηκε με πολύ μεγάλο σκορ, με 0-5 συγκεκριμένα, από την Στόκπορτ εντός έδρας, με την αντίπαλο της να έχει τον πρώην προπονητή της στον πάγκο της! Αυτή ήταν η τρίτη της σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ αναζητεί ακόμη την πρώτη φετινή της εκτός έδρας νίκη, σε όλους τους θεσμούς, με εννιά ήττες σε 13 αγώνες ως τώρα!

Παραμένει επομένως ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, αλλά τουλάχιστον διατηρείται σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονής, έχοντας ακόμη τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Συνεχίζουν να είναι σε πορεία αποθεραπείας και να απουσιάζουν οι αμυντικοί Στέρι, Λέισι, και οι μέσοι Κρόφορντ, Νιανγκ, Σέλτον.

Χάρτλπουλ Στατιστικά

*Εχει 11/14 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, τρία σερί στα πιο πρόσφατα

*Εχει 5/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/13 over 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 8/13 G/G εκτός έδρας

Κρόουλι – Χάρτλπουλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ