Euroleague (01/12): Ο «διπλός» Βεζένκοφ στο προσκήνιο!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
euroleague προγνωστικα σκουντης 091122

5512.ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30, NOVASPORTS PRIME)

Από τα ματς που απλά θέλεις να βλέπεις! Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Πόλη κόντρα στην φορμαρισμένη Εφές, που είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, να μην ξεχνιόμαστε. Οι Τούρκοι έχουν φτιάξει ένα νικηφόρο σερί 5 αγώνων εντός κι εκτός συνόρων, ενώ είναι στο 5-5 στην βαθμολογία, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι στο 7-3 και να έχουν 6 στα τελευταία 7, με την ήττα στο Τελ Αβίβ.

Η ομάδα του Αταμάν έκανε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες, στο Μιλάνο, στη Μπολόνια και με τη Μανίσα για το πρωτάθλημα (74-95, Τουντσέρ 23, δεν έπαιξε ο Κλάιμπερν), και δείχνει ότι φορμάρεται σε κρίσιμο σημείο της σεζόν, ενώ περιμένει την επιστροφή του Σέιν Λάρκιν.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα την Άλμπα και μετά πιο εύκολα τον Προμηθέα και ταξίδεψε με 13 παίκτες στην Πόλη, έχοντας και τον αμφίβολο Πίτερς στην αποστολή.

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mας εξιτάρει το διπλό, αφού 2,87 για τον Ολυμπιακό δύσκολα να βρεις, αλλά θα πάμε σε μια άλλη υψηλή απόδοση (δύσκολα θα προτείνουμε χαμηλές αποδόσεις εμείς εδώ), στο αγαπημένό μας double double του Σάσα Βεζένκοφ, που πλέον και οι εταιρίες το «ρίχνουν», αλλά θα το πάρουμε στο 2,95 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Και το 6,60 του Σλούκα δεν είναι άσχημο, όπως και το 6,40 του Μίτσιτς.


5511.ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (19:30, NOVASPORTS 5)

Κάτι δεν πάει καλά στο Βερολίνο. Τρεις σερί ήττες για την Άλμπα, που έχασε σε ματς «ροντέο» για το Γερμανικό πρωτάθλημα, απ’ την μεσαία… Γκέτινγκεν με 96-95 (Σμιθ 17, ο Μαρκ Σμιθ των γηπεδούχων 33 με 9/14 τρίποντα!) και πριν είχε χάσει από τον Ολυμπιακό και από τον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας.

Σήμερα θα έχει δύσκολο έργο για να «σπάσει» αυτό το αρνητικό σερί, αφού καλείται να νικήσει την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, που έχει 3 σερί νίκες, με Γρανάδα, Μπασκόνια και Παρτιζάν, μετά από 2 ήττες από τη Μπανταλόνα και την Εφές.

Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Καταλανοί έχουν το πάνω χέρι ποιοτικά, αλλά περιμένουμε τους γηπεδούχους να παλέψουν σκληρά για τη νίκη. Θεωρούμε όμως πως η Μπάρτσα μπορεί να κερδίσει και θα πιστέψουμε το διπλό και over 159,5 σε απόδοση 2,45 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5513.ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ (21:00, NOVASPORTS START)

Γαλλικός «εμφύλιος» με τους γηπεδούχους να κερδίζουν την Κυριακή τη Λε Μαν και να «σπάνε» έτσι ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων, με ήττες από ΠΑΟ, Μπάγερν, Ντιζόν, Ερυθρό Αστέρα. Δύο σερί νίκες έχει η Μονακό, που κι αυτή πριν είχε δύο ήττες από Φενέρ και Λιμόζ, οπότε είναι φανερό ότι οι δυο ομάδες έχουν αστάθεια και οι γηπεδούχοι ίσως λίγο πιο πολύ.

Βιλερμπάν – Μονακό στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιμένουμε ένα σκληρό ματς, με δυνατές άμυνες, ενώ θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες είχαν παίξει στους τελικούς του πρωταθλήματος της Γαλλίας, με τη Βιλερμπάν να κερδίζει στο τέλος τον τίτλο, με 3-2 νίκες και 84-82 στο τελευταίο ματς!

Θα πάμε με την ποιότητα της Μονακό, έστω και με «βραχεία κεφαλή» και μαζί το under 156.5 σε απόδοση 3,30 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5514.ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΜΙΛΑΝΟ (21:30, NOVASPORTS 4)

Οι Ιταλοί είναι σε μεγάλη κρίση, με 6 ήττες στα τελευταία 10 ματς τους, και πολλή «γκρίνια», προφανώς και δικαιολογημένη, καθώς ξεκίνησαν με υψηλές βλέψεις τη φετινή χρονιά, έχοντας και μεγάλο μπάτζετ. Κέρδισαν μεν την Τρεβίζο για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας, με 80-93 (Μήτρου Λονγκ 19, Ντέιβις 18), αλλά η εικόνα τους προβληματίζει.

Το… καλό για αυτούς είναι ότι η Μπασκόνια έχει κι αυτή σκαμπανεβάσματα, με 2 νίκες στα τελευταία 5 ματς της, αλλά με νίκη εύκολη επί της Τζιρόνα (95-68, Χομς 21, Κούρουκς 13) και ήττα πριν από τη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας (96-84).

Μπασκόνια – Μιλάνο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, η Μπασκόνια εκεί είναι ακόμη πιο δυνατή, αλλά περιμένουμε ένα κλειστό ματς, γιατί οι Ιταλοί δεν έχουν και πολλά περιθώρια, όντες στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα πάμε με την επιλογή να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2,82 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5515.ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (21:45, NOVASPORTS 6)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αρχίζει σιγά – σιγά να βάζει την υπογραφή του στην ομάδα της καρδιάς του, όσον αφορά στο αγωνιστικό προφίλ, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι τα αναμενόμενα. Η Παρτιζάν έχασε στο μεγάλο ντέρμπι από τον Ερυθρό Αστέρα (90-74, Παπαπέτρου 15) και πριν από τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, εκτός έδρας, αποτελέσματα που ίσως λογίζονται ως αναμενόμενα.

Σήμερα έχει απέναντι της μια Βαλένθια που και αυτή παλεύει, αλλά έχει πέντε σερί ήττες, εντός και εκτός συνόρων, με τελευταία μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα με μεγάλη διαφορά (67-83, Ντούμπλιεβιτς 15) και πιο πριν από Ζαλγκίρις και Ρεάλ εντός έδρας κιόλας, για την Ευρωλίγκα.

Παρτιζάν – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμένουμε σκληρό ματς, αμφίρροπο μέχρι τέλους, αλλά θα πάμε με την έδρα και με τον άσο της Παρτιζάν μαζί με το under 165.5 σε απόδοση 2,72 που βρίσκουμε στη Stoiximan.