*15η αγωνιστική

*GG στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Τσιταντέλα. Ο Αντονούτσι άνοιξε το σκορ στο 25′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Μπρινιόλα στο 81′.

Από τα δόντια του λύκου γλίτωσε η Κοζέντσα στην έδρα της Τσιταντέλα την προηγούμενη βδομάδα (1-1). Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν δοκάρι προτού προηγηθούν με τον Αντονούτσι και συνέχισαν να απειλούν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μόλις δύο ουσιαστικές ευκαιρίες δημιούργησαν οι “λύκοι”: Η πρώτη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και η άλλη γκολ, στο οποίο φέρει τεράστια ευθύνη ο αντίπαλος τερματοφύλακας (σ.σ. έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του).

Το συγκρότημα του Βιάλι δεν έχει αναδειχθεί ισόπαλο σε έξι εντός έδρας αγωνιστικές (τρεις νίκες, τρεις ήττες/ 10-9 τα γκολ): Δέχτηκε γκολ σε όλες, δεν σκόραρε σε μία. “Δουλεύουμε σκληρά ώστε να γίνουμε ομάδα, δεν πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία μας σημαντικά. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε σωστή αγωνιστική νοοτροπία στη διαχείριση ρίσκων”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Βιάλι. Εκτός ο Αριόλι, ετοιμοπόλεμος ο Μπούτιτς. Εξέτισε ο Βαλόκια.

ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Τζένοα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ολιβιέρι στο 74′.

Χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Ολιβιέρι στο 74′, η Περούτζια πέταξε από πάνω της τον τίτλο του αουτσάιντερ επικρατώντας με 1-0 της Τζένοα στο “Renato Curi” την προηγούμενη βδομάδα. Έδωσε την κατοχή μπάλας στους φιλοξενούμενους (65%) οι οποίοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, λιγοστές όμως απείλησαν ουσιαστικά τον τερματοφύλακα Γκόρι. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη των “γκριφόνι” σε εννέα αγωνιστικές (μία ισοπαλία, έξι ήττες), φτάνοντας τους έντεκα βαθμούς διατηρούνται στην τελευταία θέση και το -4 από τη σημερινή αντίπαλό τους.

Την περασμένη σεζόν επικράτησαν με 2-1 στην έδρα της Κοζέντσα. “Περιμένουμε μία εξίσου δύσκολη αναμέτρηση σε σχέση με αυτή κόντρα στην Τζένοα. Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, η ομάδα είναι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης”, ανέφερε ο προπονητής Καστόρι.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΟΖΕΝΤΣΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ