20η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πόρτσμουθ με σκορ 3-2, στα πλαίσια του δεύτερου γύρου για το FA Cup. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπερνς στο 19’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χάκετ-Φέρτσαϊλντ στο 22’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπίσοπ από την άσπρη βούλα στο 35’. Το 3-1 πέτυχε ξανά ο Μπίσοπ με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Έισα στο 61’.

Καλή εμφάνιση για τη Μίλτον Κέινς Ντονς παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς έβγαλε αστάθεια αμυντικά, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ. Στην επανάληψη μπήκε νωθρά και δέχθηκε ξανά γκολ, ενώ παρ’ όλο που μείωσε αργότερα, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τον αποκλεισμό από το FA Cup. Αρκετά βελτιωμένη η εικόνα της σε σχέση με αυτό που έδειχνε στην αρχή της σεζόν, είναι σαφέστατα πολύ πιο αποτελεσματική στο επιθετικό της κομμάτι, όχι όμως και στο αμυντικό. Δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει αρκετά θετικά αποτελέσματα εξαιτίας της κακή λειτουργίας που έχει η άμυνά της στις περισσότερες αναμετρήσεις της και αυτό είναι κάτι το οποίο προσπαθεί και πρέπει να διορθώσει ώστε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Θετικό το γεγονός ότι δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και απουσίες, γνωρίζοντας φυσικά πως το σημερινό ματς είναι από τα πιο σημαντικά της φετινής χρονιάς έτσι όπως έχει εξελιχθεί.

Μίλτον Κέινς Ντονς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Τσίπενχαμ με σκορ 6-1, στα πλαίσια του δεύτερου γύρου για το FA Cup. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Σμιθ στο 26’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Οσιλάγια στο 44’. Το 3-0 πέτυχε ο Καμούα στο 54’ και το 3-1 ο Πάρσονς στο 60’. Τη σκυτάλη πήρε ο Γουίναλ, πετυχαίνοντας δύο γκολ (78’, 84’) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Οσιλάγια με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90’.

Εξαιρετική εμφάνιση για τη Μπέρτον και εύκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ πιο αδύναμη αντίπαλο. Μπήκε δυνατά στο ματς, κυριάρχησε και κατάφερε να πάρει προβάδισμα από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση με εμφατικό τρόπο, ενώ η αδράνεια που έδειξε αμυντικά της κόστισε το μηδέν παθητικό.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι, καθώς «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγώνων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχοντας δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Πολύ πιο αποτελεσματική στο επιθετικό της κομμάτι, βρίσκει δίχτυα με συνέπεια και αυτό την κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, όμως τα πολλά αμυντικά προβλήματα παραμένουν και αυτό της έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να την έχουν βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μοναδική της απουσία αναμένεται να είναι ο τραυματίας Σαουγκνέσι.

Μπέρτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

ΜΚ Ντονς – Μπέρτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ