*22η αγωνιστική

*Οι εφτά από τους εννιά αγώνες τους σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν έχουν λήξει under 2,5, συμπεριλαμβανομένων και των έξι πιο πρόσφατων εκεί.

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ντάγκεναμ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Τζίλιγχαμ, αν και προηγήθηκε με τον Γουόκερ στο 80’, αλλά δεν κράτησε ως το τέλος, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Κάσκετ στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ντάγκεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Τζίλιγχαμ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, για το κύπελλο, και θα διεκδικήσει την πρόκριση σε επαναληπτικό, αν και είχε «αγκαλιάσει» την πρόκριση, δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία έπειτα από τέσσερις σερί νίκες, ενώ δεν χάνει εδώ και έξι παιχνίδια. Στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και εφτά αγώνες, με τέσσερις νίκες, ενώ γενικώς έχει χάσει φέτος εκεί μόνο από την Νοτς Κάουντι.

Ανέβηκε και άλλο στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση του για την ακρίβεια, πλησιάζοντας όχι απλά σε απόσταση βολής, αλλά στο -1, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Εκτός των μακροχρόνια τραυματιών Μπαλάντα (ΕΠ), Σόντερς (ΜΕ), πιο πρόσφατα χτύπησαν και λείπουν οι αμυντικοί Λόνγκε – Κινγκ, Ταβάρες, Ελιοτ Τζόνσον, Λινγκ και ο επιθετικός ΜακΚάλουμ, με τους δύο τελευταίους να τραυματίζονται σοβαρά πρόσφατα και να μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός!

Ντάγκεναμ Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 9/11 G/G εντός έδρας

*Εχει 7/11 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΡΚΙ

Προηγούμενο ματς: Η Τορκί έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Γκέιτσχεντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Τζάρβις στο 70ο λεπτό, με την ισοφάριση να έρχεται πέντε λεπτά αργότερα, από τον Μπέιλι στο 75’.

Η Τορκί αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Γκέιτσχεντ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρει μία σημαντική νίκη σε ένα παιχνίδι έξι βαθμών. Τουλάχιστον απέφυγε μία τέταρτη σερί ήττα, αλλά συμπλήρωσε έξι αγώνες χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οκτώ σε 12 αγώνες φέτος, αν και έχει και τρεις νίκες, οι δύο στο πρωτάθλημα.

Βρέθηκε πάλι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας μάλιστα σχετικά πίσω, στο -6 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονής, με τα πράγματα να δυσκολεύουν συνεχώς και όλο και περισσότερο.

Τραυματίες είναι ο επιθετικός Αντριους που λείπει εδώ και λίγο καιρό από τους αγώνες της ομάδας του, πιο πρόσφατα χτύπησαν και οι αμυντικοί Γουάιατ, Μάρτιν που απουσιάζουν επίσης.

Τορκί Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5

*Εχει 9/12 N/G εκτός έδρας

*Εχει 7/12 under 2,5 εκτός έδρας

Ντάγκεναμ – Τορκί στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ