Euroleague (23/11): Λέει ΟΧΙ στη φόρμα της Βίρτους…

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
euroleague προγνωστικα σκουντης 091122

5227.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:00, NOVASPORTS PRIME)

Ο Παναθηναϊκός καλείται να «φρενάρει» τη φόρμα της ανεβασμένης Βίρτους σήμερα στο ΟΑΚΑ σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη αποστολή. Οι Ιταλοί έχουν 4 σερί νίκες εντός κι εκτός συνόρων και δεν… αστειεύονται, τη στιγμή που η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ακόμη ψάχνεται με τις προσθήκες Ουόλτερς, Μπέικον.

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ευρωλίγκα η ομάδα του Σκαριόλο έχει κερδίσει μέσα στο Μιλάνο και μετά διέσυρε τη Βαλένθια (89-59, Μίκι 16, Κορντινιέ 15), ενώ την Κυριακή κέρδισε και την Τρέντο για το Ιταλικό πρωτάθλημα (64-71, Μάνιον 15, Κορντινιέ 13).

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα στην Καρδίτσα με κορυφαίους τους Παπαγιάννη (20 πόντοι με 10/10 δίποντα) και Λι με 17, προσπαθώντας να ξεχάσει τη συντριβή στην Πόλη με 107-77 από τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.

Οι γηπεδούχοι, χωρίς τον Γκριγκόνις, θα πρέπει να βρουν λύσεις τώρα που «ανεβαίνει» ο Τεόντοσιτς για τους Ιταλούς, αν και θα λείπει πάλι ο Σενγκέλια, όπως και ο Οτζελέγιε, ενώ και η δική τους επίθεση παραμένει προβληματική. Θα πρέπει να κάνουν step up αρκετοί παίκτες του ΠΑΟ, όμως στο ΟΑΚΑ πάντα όλοι προσπαθούν παραπάνω, οπότε θα πάμε με τη νίκη του ΠΑΟ πάνω από -2,5 πόντους σε απόδοση 1,95 που βρίσκουμε στη Betsson.

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα υπ’ όψη μας και το double double του Παπαγιάννη, που είναι καιρός να αρχίσει να πηγαίνει στα ριμπάουντ πιο πολύ, ενώ και το 2+under είναι μια επιλογή…


5226.ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:00, NOVASPORTS 3)

Οι Γάλλοι έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδα που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις, αλλά έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Έχουν τρεις σερί ήττες, μία από τη Ντιζόν για την LNB (95-90) και δύο για την Ευρωλίγκα – μία από τη Ζαλγκίρις εντός έδρας με 76-93 και πιο πρόσφατα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (71-67), οπότε σήμερα θα επιδιώξουν πάση θυσία τη νίκη για να επιστρέψουν τα χαμόγελα, παρά την πιθανή απουσία του Νάντο Ντε Κολό.

Βιλερμπάν – Μπάγερν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν όμως δύσκολο αντίπαλο, μια Μπάγερν που παλεύει σε όλα τα ματς και μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα από την αρχή, που περίμενε, εντούτοις όμως έδειξε τώρα τελευταία ότι βρίσκει ρυθμό. Κι ας έχασε απ’ τον Ολυμπιακό (71-82) στο τελευταίο ματς για την Ευρωλίγκα, ενώ… προετοιμάστηκε για τον σημερινό αγώνα στο ματς για τη Μπουντεσλίγκα με την Μίτελντοϊτσερ (69-82, Ρούμπιτ 23, Γκιφάι 15). Έχει όμως αρκετούς αμφίβολους, λόγω ίωσης, αφού στο ματς αυτό δεν έπαιξαν οι Γουίνστον, Γουόλντεν, Χάρις, Τζορτζ και Γουίμπεργκ! Άγνωστο πόσοι θα παίξουν σήμερα.

Πιστεύουμε όμως ότι ακόμη κι έτσι η ομάδα του Τρινκιέρι μπορεί να κερδίσει μια ομάδα του βεληνεκούς της, κι ας είναι κρίσιμο το ματς για τους γηπεδούχους. Πάμε με το απλό διπλό σε απόδοση 2,47 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Οι πιο συντηρητικοί μπορούν να πάνε και στο +3,5 ή στο πιο πλούσιο να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους σε απόδοση 2,57.


5269.ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (21:30, NOVASPORTS 5)

Αντιστρόφως ανάλογα τα τελευταία αποτελέσματα για τις δύο ομάδες, με τους «Βάσκους» να έχουν τρεις σερί ήττες και τους Λιθουανούς τρεις σερί νίκες! Η Μπασκόνια έχασε από ΠΑΟ και Μονακό για την Ευρωλίγκα, αλλά η πιο «κακή» ήττα ήταν από τη Μανρέσα για το Ισπανικό πρωτάθλημα, που ήταν μόλις η 2η της νίκη, με τους Κότσαρ και Τόμσον να «διασώζωνται» απ’ το «ναυάγιο».

Απ’ την άλλη η Ζαλγκίρις κέρδισε μέσα στη Λιόν τη Βιλερμπάν και μετά στο «καυτό» Κάουνας τη Μιλάνο (71-62) και μετά είχε όρεξη για να συντρίψει και την Πιενάι στο πρωτάθλημα με 59-92 (Κρίβας 16, Κάβανο 14), άρα θα παραταχθεί αποφασισμένη και χωρίς να έχει άγχος στη Βιτόρια για να παλέψει για μια ακόμη εκτός έδρας νίκη.

Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφίρροπο το ματς, μπορεί να πάει παντού, αν και οι Λιθουανοί είναι καλύτεροι αυτή την περίοδο. Οι «Βάσκοι» όμως παίζουν στην έδρα τους, είναι ποιοτικοί παρά την «κοιλιά» που κάνουν τώρα, οπότε περιμένουμε ντέρμπι και θα πάμε στην καλοπληρωμένη επιλογή του να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, που βρίσκουμε σε απόδοση 2,57, στη Stoiximan.