*21η αγωνιστική

*Και οι τρεις αγώνες τους στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο, όπως και οι πέντε από τους έξι συνολικά, έχουν λήξει N/G.

ΓΕΟΒΙΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γέοβιλ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Νοτς Κάουντι, σε έναν αγώνα που δέχθηκε έντονη πίεση και άντεξε, είχε και κάποιες λίγες ευκαιρίες να «κλέψει» τη νίκη, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Η Γέοβιλ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε, με μία πολύ καλή αμυντική εμφάνιση, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα της, φέρνοντας 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην ως τότε πρωτοπόρο Νοτς Κάουντι, μπροστά στο μεγαλύτερο κοινό που έχει παρακολουθήσει ποτέ ερασιτεχνικό παιχνίδι! Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν χάνει, έχοντας κερδίσει πάντως το πιο πρόσφατο που έχει δώσει στο γήπεδό της.

Βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής από την ζώνη του υποβιβασμού, στο +2 από αυτήν, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα αλλά και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία γκολκίπερ Εβανς, έχει χτυπήσει σοβαρά και θα λείψει καιρό ο επιθετικός Ρόου.

Γέοβιλ Στατιστικά

*Εχει 9/11 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 13/14 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/12 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΛΙΦΑΞ

Προηγούμενο ματς: Η Χάλιφαξ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Μπόρεχαμ Γουντ, έχοντας δοκάρι λίγο πριν σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Χάρκερ στο 59’.

Η Χάλιφαξ δεν έπαιξε πάλι εντός με την Ντόρκινγκ λόγω κακού αγωνιστικού χώρου. Στον τελευταίο της αγώνα κέρδισε την Μπόρεχαμ Γουντ με 1-0 εντός έδρας, με αυτήν να είναι η δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, τρίτη στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος που παραμένει αήττητη. Και ειδικά στο γήπεδό της έχει τέσσερις σερί νίκες στους πιο πρόσφατους αγώνες της.

Παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχει ξεκινήσει μία ανοδική πορεία, φτάνοντας στην 14η θέση του, και πλέον απέχει πιο κοντά, από πλευράς βαθμών, στο -5 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, απ’ ότι στη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία ξέφυγε στο +8.

Τραυματίες και απόντες είναι ο αμυντικός Αρθουρ, ο μέσος Κιν και ο επιθετικός Σλιου που συνεχίζουν να λείπουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους.

Χάλιφαξ Στατιστικά

*Εχει τρία συνεχόμενα under 2,5

*Εχει 14/21 under 2,5 στη σεζόν, 8/12 εντός έδρας

*Εχει 13/21 N/G στη σεζόν, 6/12 εντός έδρας

Γέοβιλ – Χάλιφαξ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ