*20η αγωνιστική

ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ

Προηγούμενο ματς Η Μέιντενχεντ κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας την Ολντερσοτ, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κλερίμα (9’), Ντε Χάβιλαντ (19’), αντέχοντας στη συνέχεια, παρόλο που η αντίπαλος της μείωσε με τον Εφιόνγκ στο 52ο λεπτό.

Η Μέιντενχεντ πέρασε με 1-2 από την έδρα της Ολντερσοτ, σκοράροντας ξανά έπειτα από τρία παιχνίδια στα οποία δεν το είχε καταφέρει. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις αγώνες, στους οποίους είχε δύο ήττες, ενώ στο γήπεδό της έχει δύο ήττες στους τρεις τελευταίους αγώνες της.

Παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα , αν και ανέβηκε στην 13η θέση του, απέχοντας πλέον πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -6 συγκεκριμένα, απ’ ότι στη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +8 από αυτήν.

Μέιντενχεντ Στατιστικά

*Εχει 5/6 N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/11 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 7/11 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΤΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Ιστλεϊ έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Νοτς Κάουντι, δεχόμενη το πρώτο τέρμα από τον Τσίκσεν στο 56ο λεπτό, ενώ το δεύτερο το «έφαγε» από τον Ροντρίγκες στο 74’.

Η Ιστλεϊ ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από την Νοτς Κάουντι, γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή ήττα στο γήπεδό της. Μακριά από αυτό έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ μόνο για αγώνες πρωταθλήματος δεν κερδίζει στους εφτά πιο πρόσφατους που έχει παίξει εκτός, με πέντε ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα.

Υποχώρησε μόνο μία θέση, πέφτοντας στην 9η του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον είναι στο -2 από την έβδομη και τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Ιστλεϊ Στατιστικά

*Εχει 5/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/11 over 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 7/11 G/G εκτός έδρας

*Εχει 6/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Μέιντενχεντ – Ιστλεϊ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ