14η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Αήττητη η Φενέρμπαχτσε στα 19 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (14-5-0), η τελευταία νίκη της Γκιρεσούνσπορ χρονολογείται το 1972!

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Σίβασπορ. Στο 48’ αποβλήθηκε ο Μπατσουαγί της Φενέρ, αλλά στο 55’ ο Βαλένσια με πέναλτι πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο κομμάτι της σεζόν και το πρώτο δείγμα του project Ζεσούς, η Φενέρ θα πάει στην διακοπή του Μουντιάλ με εξασφαλισμένη θέση στους “16” του Europa League και ως πρωτοπόρος της Super Lig!

Τη Δευτέρα δεν έπεισε με την εμφάνισή της, έβγαλε και κούραση από το ταξίδι της προηγούμενης Πέμπτης στην Κρακοβία. Έδειξε όμως ότι είναι πολύ σοβαρή και κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη, παρότι έβγαλε όλο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες. Παραδόξως περισσότερο κινδύνεψε στο πρώτο μέρος στο 11 εναντίον 11.

Έφτασε αισίως τα 14 παιχνίδια δίχως ήττα (11-3-0), η μοναδική της σε 90λεπτο στην σεζόν ήταν στις 29 Αυγούστου στο Ικόνιο!

Τιμωρημένος ο Μπατσουαγί (φορ), παραμένουν εκτός οι τραυματίες Λίνκολν (αρ. μπακ/χαφ), Ενρίκε (στόπερ), Γιαντάς (χαφ), Πέρες (στόπερ) και Εγκριμπαγιάτ (κίπερ). Αρρώστησε ο Βαλένσια (φορ) και έχασε τις τελευταίες προπονήσεις, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Over 4.5 τα 4/7 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη-πρόκριση (3-2) επί της Άνκαρασπορ για το Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18’ και στο 53’ έκαναν το 0-2 για να γυρίσει το ματς η Γκιρεσούνσπορ με Σαβίσεβιτς 960’), Σάινθ (70’) και Σαβίσεβιτς ξανά (90+3’).

Με δύο σκορ-καρμπόν, τα οποία συνδυάστηκαν με ανατροπές πέτυχε δύο κολλητές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο η Γκιρεσούνσπορ και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πόλη.

Την Τετάρτη ο κόουτς Κελές έχανε ολικό rotation στο ματς Κυπέλλου με ομάδα της Γ’ κατηγορίας και χρειάστηκε να ρίξει βασικούς μετά το 0-2 για να πάρει την δραματική πρόκριση.

Το περασμένο Σάββατο ανέτρεψε και πάλι το σκορ, εκμεταλλευόμενη εν πολλοίς την αποβολή της Ιστανμπούλσπορ στο 0-1. Μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς και το πλήρωσε με ταχύτατη αντεπίθεση. Ευτύχισε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα και να γυρίσει γρήγορα το ματς με αρωγό τον αντίπαλο κίπερ, ο οποίος “έπνιξε” δύο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η διαχείριση του 3-1 δεν ήταν ιδανική, οι 10 φιλοξενούμενοι την απείλησαν πριν και μετά τη μείωση, έβγαλε άγχος ως το τελικό σφύριγμα.

Δύσκολα θα προλάβει ο δεξιός μπακ Μπιλαζέρ που έχασε τα δύο προηγούμενα ματς, ενοχλήσεις αποκόμισε στο ματς Κυπέλλου ο χαφ Σαβίσεβιτς.

ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 6/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Φενέρμπαχτσε – Γκιρεσούνσπορ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ