6η αγωνιστική

*Ο Ολυμπιακός είναι οριστικά τέταρτος και δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Η Ναντ θέλει νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Κάραμπαγκ για να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ειδάλλως μένει τρίτη και πάει στο Κόνφερενς Λιγκ. 

*A’ Γύρος: Ναντ – Ολυμπιακός 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, εναντίον της Λαμίας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 22’ ο Χάμες Ροδρίγκες σκόραρε για το 1-0 και στο 28’ ο Μπακαμπού πέτυχε δεύτερο τέρμα ώστε να διαμορφώσει από το πρώτο μέρος το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μίτσελ και το κυριότερο είναι ότι αποκτά σταθερότητα στην εικόνα του εντός συνόρων. Στο Γιουρόπα Λιγκ, ως γνωστόν, απέτυχε και δεν έχει πλέον κίνητρο για την τελευταία αγωνιστική, παρά μόνο να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή του πορεία και να ευχαριστήσει τρόπον τινά τον κόσμο του με μια καλή εμφάνιση.

Προέρχεται από τη εντός έδρας επιτυχία για τη Σούπερλιγκ εναντίον της Λαμίας (2-0), το “τρίποντο” ήρθε σχετικά εύκολα, με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο πρώτο μέρος. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα μετά το επίσης 2-0 στην έδρα του Παναιτωλικού, παίζει με τη Ναντ και το μυαλό δεδομένα θα είναι στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη “Λεωφόρο” την προσεχή Κυριακή. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μίτσελ ετοιμάζει δύο ενδεκάδες διαφορετικές για Ναντ και Παναθηναϊκό.

Είναι εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Μπα και οι τραυματίες Βαλμπουενά, Βατσλίκ. Δύσκολα ο Βρσάλικο, αμφίβολος και ο Σισέ, δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα ο φορ Μπακαμπού. Τέλος, είναι εκτός οι Μασούρας, Πεπ Μπιέλ.

Ολυμπιακός Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*9/10 ματς τελευταία με “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο την Κλερμόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο μηδέν. Στο 54’ ο Μπόρτζες σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων, ενώ στο 73’ ο Μοσταφά Μοχάμεντ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

H Ναντ δεν έχει βρει σταθερότητα στην απόδοσή της από την αρχή της σεζόν και ειδικά στο γαλλικό πρωτάθλημα, απογοητεύει. Ίσως της ήταν δύσκολο να παίζει διπλά παιχνίδια κάθε βδομάδα, μαζί με το Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχεται από την εντός έδρας “γκέλα” με αντίπαλο την Κλερμόν (1-1), όμως έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς αήττητη. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός στο συγκεκριμένο διάστημα.

Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Κομπουαρέ, επικράτησε της Κάραμπαγκ με 2-1 εντός έδρας και παράλληλα έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Δεδομένα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, στη χειρότερη, στο Κόνφερενς Λιγκ ως τρίτη από τον όμιλο. Για καλή της τύχη επίσης, ο Ολυμπιακός είναι αδιάφορος και παίζει το μεγαλύτερο ματς της σεζόν, την Κυριακή.

Το θετικό για τα “Καναρίνια” είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και θα παρατάξουν στο “Καραϊσκάκης” την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ναντ Στατιστικά

*4 σερί αναμετρήσεις με goal/goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

Ολυμπιακός – Ναντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ