*17η αγωνιστική

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μάνσφιλντ έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Νιούπορτ, αντέχοντας για περίπου 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την αντίπαλο της.

Η Μάνσφιλντ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Νιούπορτ, σε ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε, δηλαδή παίζοντας με παίκτη λιγότερο για περίπου 30 λεπτά, μάλλον πρέπει να θεωρείται θετικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, ενώ παραμένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες σε εφτά αναμετρήσεις.

Διατηρείται στην 4η θέση του βαθμολογικό πίνακα, παραμένει σε απόσταση βολής, στο +2 για την ακρίβεια, από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο, ενώ αντιθέτως είναι στο -4 από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο, αλλά με αγώνα λιγότερο από την τρίτη Νορθάμπτον που είναι εκεί.

Τραυματίας είναι ο επιθετικός Οατς που λείπει εδώ και λίγο καιρό και αμφίβολη είναι η συμμετοχή των ΜακΛάφλιν (ΜΕ), Χαρμπότλ (ΑΜ) που έχουν κάποιες ενοχλήσεις, ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Περτς.

Μάνσφιλντ Στατιστικά

*Εχει 5/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/10 G/G εντός έδρας

*Εχει 6/10 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Μπράντφορντ, ισοφαρίζοντας με τον Τζέφκοτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με επαναφορά μετά από χαμένο πέναλτι του ίδιου, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από τέρμα του Ράιτ στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Σουίντον αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μπράντφορντ, ισοφαρίζοντας μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα, αλλά η πρώτη της ισοπαλία εκτός έδρας μετά από δύο σερί ήττες μακριά από το γήπεδό της.

Είναι ακόμη εντός πρώτης επτάδας που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 6η θέση του βαθμολογικό πίνακα συγκεκριμένα, αλλά στο +2 για την ακρίβεια, από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν σε αυτά, με αγώνα περισσότερο, ενώ είναι στο -4 από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας αμυντικός και αρχηγός της, ΜακΝτόναλντ, αλλά και οι επίσης τραυματίες Χέμπερν – Μέρφι (ΕΠ), Ντεβάιν (ΑΜ), που λείπουν αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά και ο πιο πρόσφατα χτυπημένος Μπλέικ – Τρέισι (ΑΜ).

Σουίντον Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G

*Εχει 6/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/10 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*Εχει 6/10 N/G εκτός έδρας

*Εχει 7/10 under 2,5 εκτός έδρας

Μάνσφιλντ – Σουίντον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ