*5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Στον πρώτο γύρο: Λίβερπουλ – Άγιαξ 2-1.

*Η Λίβερπουλ, αν δεν χάσει απόψε στο Άμστερνταμ, θα εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

*Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις της με αντίπαλο τον Άγιαξ (3-1-0, συνολικό ρεκόρ 3-1-1).

*Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συναντηθεί πέντε φορές με τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

*Η Λίβερπουλ νίκησε στις 8/10 πρόσφατες εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ (8-0-2).

*Αγνοείται το “Χ” στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ (8-0-7).

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΑΓΙΑΞ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 4-1 κόντρα στη Βααλβάικ. Προηγήθηκε με τον Μπεργκχάους στο 22’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 40’, απέκτησε ξανά το προβάδισμα με τον Μπεργκχάους στο 55’, έκανε το 1-3 με τον Μπρόμπεϊ στο 62’ και με τον ίδιο ποδοσφαιριστή διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81’.

Έχει βρει τον καλό του εαυτό, πηγαίνει από νίκη σε νίκη εντός συνόρων, το περασμένο Σάββατο ξεπέρασε με 4-1 το εμπόδιο της Βααλβάικ. Συνάντησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, πήγε με το 1-1 στην ανάπαυλα, με το σκορ στο 0-0 είχε ακυρωθεί μέσω VAR γκολ των γηπεδούχων. Ανώτερος σε όλο το δεύτερο 45λεπτο, μπήκε ξανά σε θέση οδηγού, στη συνέχεια βρήκε περισσότερους κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα φτάνοντας τον δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα. Από δύο γκολ ο εξτρέμ Μπεργκχάους και ο φορ Μπρόμπεϊ.

Τρίτη σερί νίκη στην Έρεντιβιζιε για την ομάδα του Σρέουντερ, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις γκέλες των Αϊντχόφεν, Αλκμάαρ, Φέγενορντ αυξάνοντας στους τέσσερις πόντους την απόσταση απ’ τη 2η θέση. Έχει την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 38 γκολ ενεργητικό.

Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, ο “Αίαντας” έρχεται από τρεις ήττες στον όμιλο, γνώρισε δύο στη σειρά από τη Νάπολι (1-6, 4-2) και πλέον το έργο του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχει δυσκολέψει αφάνταστα. Μόνο με νίκη απόψε θα κρατηθεί στο κόλπο της πρόκρισης αλλά και πάλι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Θα κοιτάξει τουλάχιστον να τερματίσει 3ος, προκειμένου να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του περιπέτεια (Γιουρόπα Λιγκ). Παραμένει τραυματίας ο δεξιός μπακ Ρενς, επιστρέφει ο χαφ Τέιλορ. Εξέτισε ο μεσοεπιθετικός Τάντιτς.

ΑΓΙΑΞ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2.5 τα 10/11 πρόσφατα παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Νότιγχαμ. Δέχθηκε το γκολ στο 55’.

Παρέμεινε χωρίς διπλό στην Πρέμιερ Λιγκ, το περασμένο Σάββατο υπέπεσε σε γκέλα ολκής, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Νότιγχαμ. Την αδικεί το τελικό σκορ, δεν άξιζε να χάσει, αγωνίστηκε ξανά με πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές. Προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ της αντιπάλου, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων και το 1-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Επιστροφή στις ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ για την ομάδα του Κλοπ, είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας νίκες με 1-0 κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ, έμεινε στο -12 από την κορυφή και στο -5 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ συνήλθε μετά τη ντροπιαστική ήττα στην πρεμιέρα απ’ τη Ναπολι (4-1) και με τρεις διαδοχικές νίκες έχει γίνει το φαβορί για να ακολουθήσει τους “παρτενοπέι” στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι στο +6 απ’ τον Άγιαξ, πηγαίνει στο Άμστερνταμ με το πλεονέκτημα ότι μπορεί να παίξει για δύο αποτελέσματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένουν τραυματίες οι Ντίας, Μάτιπ, Ζότα, δεν είναι διαθέσιμος ο χαφ Τιάγκο. Επανέρχονται ο στόπερ Κονατέ και ο φορ Νούνιες, μπήκε στην αποστολή και ο χαφ Κεϊτά.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G & Under 2.5 τα τρία πρόσφατα παιχνίδια της.

*G/G & Over 2.5 τα 3/4 φετινά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άγιαξ – Λίβερπουλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ