Το Τσάμπιονς Λιγκ παίρνει τον τζίρο, πτωτικά ο άσος της Φλαμένγκο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το Τσάμπιονς Λιγκ και τα παιχνίδια του ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Τετάρτης (05/10) και μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ας τσεκάρουμε τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε στην Α’ Βραζιλίας όπου βλέπουμε σημείο να πέφτει στο ματς Φλαμένγκο – Ιντερνασιονάλ. Ο άσος υποχωρεί, καθώς είχε ανοίξει στο 1.70 και τώρα είναι στο 1.40.

Στο MLS τώρα και την αναμέτρηση Ίντερ Μαϊάμι – Ορλάντο Σίτι προχωράμε. Εδώ σε πτώση βρίσκεται το διπλό, αφού από το 3.75 η απόδοση έχει κατέβει ως το 2.75.

Άλλο ένα σημείο υποχωρεί στην Α’ Κολομβίας και το παιχνίδι Ιντεπεντιέντε – Μιγιονάριος. Η νίκη των φιλοξενούμενων προσφέρονταν στο 2.80 και πλέον εντοπίζεται στο 2.30.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Τα παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ συγκεντρώνουν σήμερα το ενδιαφέρον. Έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 428.134€ στο ματς Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη, με το συντριπτικό 94,23% να έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Μπέρμιγχαμ Σίτι για την Τσάμπιονσιπ. Στα 120.526€ ανέρχεται ο τζίρος της και το 55,96% έχει κατεύθυνση τον άσο.

Περνάμε στον αγώνα Μπραγκαντίνο – Κουιάμπα, για την Α Βραζιλίας καθώς 17. 512€ έχουν παιχτεί σε αυτό ως τώρα. Εξ αυτών, το 53,84% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:15