Επιτρέπει το cash out σε όλες τις στοιχηματικές αγορές και η Ιταλία

Ανανεώθηκε:
ιταλια στοιχημα

Σε ρύθμιση του νόμου που θα φέρει πολλές αλλαγές στον τρόπο που παίζεται το στοίχημα προχωρά η Ιταλία. Με τις κινήσεις αυτές, ανοίγει ο δρόμος για την προσφορά cash out σε όλες τις αγορές.

Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών της Ιταλίας (MEF) έχει συντάξει «Διάταγμα για τα στοιχήματα». Αφορά τις τροποποιήσεις των κανόνων σχετικών με τις αγορές στοιχημάτων για αθλητικά γεγονότα.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τροπολογίες δημοσιεύτηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Θα επιβάλουν νέες αλλαγές για τη βελτίωση του στοιχηματισμού διαδικτυακά και επίγεια.

Οι πολυαναμενόμενες αλλαγές θα επιτρέψουν στις ιταλικές στοιχηματικές να προσφέρουν στους πελάτες cash out. Δηλαδή, υπηρεσίες εξαργύρωσης μέρους του στοιχήματος πριν διευθετηθεί, σε όλες τις αγορές. Μέχρι σήμερα, ήταν διαθέσιμες μόνο για αγώνες ιπποδρομιών.

«Λύσεις για εξαργυρώσεις μέσω “ασφάλισης στοιχήματος” ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν. Αλλά οι νέοι κανονισμοί θα εξασφαλίσουν τουλάχιστον ότι μπορούν να ελεγχθούν με συνέπεια», σημειώνουν ιταλικά ΜΜΕ.

Ποιες είναι οι υπόλοιπες αλλαγές

Επιπλέον, οι τροποποιήσεις στο ανώτατο όριο νίκης είναι ευνοϊκές για τις ιταλικές στοιχηματικές εταιρίες. Από 10.000 € που ήταν, έχει πενταπλασιαστεί στα 50.000 €.

Οι τροποποιήσεις στο Διάταγμα για τα Στοιχήματα αναφέρουν ότι οι πάροχοι πρέπει να προσφέρουν ελάχιστο στοίχημα 1 € στα αθλητικά γεγονότα.

Διάβασε αξιόπιστη κριτική για την betsson

Πέρα από αυτά, ο νόμος θα επιτρέπει στους παρόχους να διορθώσουν τα λάθη στις αποδόσεις που προσφέρονται στους πελάτες. Ως τώρα, οι στοιχηματικές στην Ιταλία ήταν αναγκασμένοι να δέχονται στοιχήματα με λανθασμένες αποδόσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα σε δαπανηρές πληρωμές.

Η Υπηρεσία Τελωνείων και Μονοπωλίων της Ιταλίας (ADM) καλείται σε τεχνική αναθεώρηση των τροποποιήσεων, που έχει στόχο να καταστήσει την ιταλική αγορά αδειοδοτημένων στοιχηματικών πιο ανταγωνιστική.

Θετικά βλέπουν τις αλλαγές οι ιταλικές στοιχηματικές. Να σημειωθεί ότι περίμεναν για περισσότερο από μια δεκαετία να τροποποιήσει η κυβέρνηση τους συγκεκριμένους κανόνες.

Ο Υπεύθυνος των Εργασιών Λιανικής  της Snaitech, Αγκοστίνο Ρομάνο, σχολίασε τα εξής: «Με αυτόν τον κανονισμό, οι φορείς εκμετάλλευσης ευθυγραμμίζονται με τη διεθνή αγορά, καταπολεμώντας έτσι τα παράνομα τυχερά παιχνίδια».