9η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-0) από τη Φαμαλικάο. Ο Ίβο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, ο Ροντρίγκες διπλασίασε τα τέρματα της Φαμαλικάο στο 44’, ο Γιουσούφ πέτυχε το τρίτο γκολ και ο Ασουνσάο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 85’.

Το μομέντουμ που πήρε μαζί της στην διακοπή των εθνικών ομάδων από την σπουδαία νίκη επί της Σπόρτινγκ, σκορπίστηκε την περασμένη Κυριακή με την βαριά ήττα από μία ομάδα που είχε σκοράρει μόλις ένα γκολ στα 7 πρώτα παιχνίδια της!

Ναι μεν η ομάδα του Πετίτ δεν είχε ένταση, ενέργεια, αλλά δεν ήταν ότι κυριαρχήθηκε από τη Φαμαλικάο, απλά οι γηπεδούχοι είχαν απίθανα ποσοστά στις προσπάθειές τους. 8 τελικές είχαν στο ματς, οι τέσσερις που πήγαν εντός εστίας έγραψαν! Επιθετικά η Μποαβίστα είχε δύο καλές στιγμές, αμφότερες με σουτ εκτός περιοχής, μετά το 3-0.

“Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Αυτή δεν είναι η ομάδα μου. Ήμασταν παθητικοί, δεν αντιδράσαμε, ένιωσα ότι η ομάδα ήταν μαλθακή. Δεν ήμασταν η ταπεινή ομάδα που έχουμε συνηθίσει. Ας μας γίνει μάθημα για την συνέχεια, όταν δεν είμαστε ομαδα αυτό θα συμβαίνει, δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη” σχολίασε εκνευρισμένος στην συνέντευξη τύπου ο κόουτς Πετίτ.

Μοναδική απουσία για το σημερινό παιχνίδι ο δεξιός στόπερ Κάνον, που τραυματίστηκε με την εθνική ΗΠΑ.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ στα 5/6 τελευταία εντός παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΑΡΙΤΙΜΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κάζα Πία. Ο Σάντας άνοιξε το σκορ για τη Μαρίτιμο στο 11ο λεπτό, ο Κλέιτον ισοφάρισε για την Κάζα Πία στο 18’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Ζόλοτιτς των φιλοξενούμενων, αλλά ο Σάντας αστόχησε στο πέναλτι που καταλογίστηκε. Στο 67’ αποβλήθηκε ο Βίτορ Κόστα της Μαρίτιμο και στο 71’ ο Λέλο έκανε το 1-2 με πέναλτι.

Δεν βοήθησε η διακοπή, η Μαρίτιμο συνέχισε στο δρόμο των αποτυχιών και δεν φαίνεται φως στο τούνελ, παρότι η εικόνα της ήταν βελτιωμένη τη Δευτέρα. Με την δραματική και άδικη ανατροπή από τη νεοφώτιστη έφτασε τις 8/8 ήττες στο πρωτάθλημα!

Ευτύχησε να προηγηθεί από μεγάλη γκάφα του αντίπαλου κίπερ σε μακρινό σουτ, αλλά απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Μοιρασμένη η κατοχή, δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο, το οποιο έκλεισε με αποβολή και πέναλτι υπέρ της. Ωστόσο ο αντίπαλος κίπερ ρέφαρε το λάθος του με εκπληκτική απόκρουση στο πέναλτι και το άγχος διατηρήθηκε. Με μία αδιανόητη απόφαση διαιτητή και VAR ήταν η σειρά της Κάζα Πία να κερδίσει αποβολή και πέναλτι στην ίδια φάση, μόνο που οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν από την άσπρη βούλα. Ενθαρρυντικό το ότι πάλεψε ως το τέλος για την ισοφάριση, δίχως να κινδυνέυσει στην κόντρα. Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες (δοκάρι) στα τελευταία λεπτά από ισάριθμα κόρνερ.

“Η οικογένεια της Μαρίτιμο είναι πιο ενωμένη, γιατί ξέρει ότι ομάδα είναι καλύτερη και πιο κοντά στο να κερδίσει βαθμούς. Η αδικία στο προηγούμενο παιχνίδι μας δίνει έξτρα κίνητρο να παλέψουμε. Είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και θα δοκιμαστούμε” δήλωσε ο κόουτς Ενρίκες, ο οποίος άλλαξε το σύστημα σε 3-4-3.

Παραμένουν εκτός οι βασικοί στόπερ Ματέους Κόστα και Ζούνιορ, μεταξύ άλλων, τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Βίτορ Κόστα.

ΜΑΡΙΤΙΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Μποαβίστα – Μαρίτιμο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ