25η αγωνιστική

*Δεν σημειώθηκε ισοπαλία σε κανένα από τα 14 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Χέλσινγκμποργκ – ΑΪΚ 1-2

ΑΪΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σίριους, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 62ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με τον Παπαγιαννόπουλο στο 76′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τρία παιχνίδια η ΑΪΚ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χενόκ Γκοϊτόμ φιλοξενήθηκε από τη Σίριους, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Αποτέλεσμα αρνητικό κόντρα σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους, κόντρα στην οποία είχε ευκαιρίες αλλά ήταν αρκετά άστοχη, ενώ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε απλά να ισοφαρίσει στο τελικό αποτέλεσμα.

Έχασε έτσι την ευκαιρία να “πιάσει” τη Χάμαρμπι στην τρίτη θέση της κατάταξης, οπότε και είναι στο -2 από αυτή και την έξοδο στην Ευρώπη. Εντός έδρας “τρέχει” αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα (2-3-0). Σταθερά εκτός μάχης βρίσκεται ο τραυματίας Περ Κάρλσον, εκτίει τιμωρία ο Γιασίν Αγιάρι.

ΑΪΚ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Κάλμαρ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο πέμπτο λεπτό, για να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 67′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Χέλσινγκμποργκ, μετά και από εκείνη κόντρα στη Μάλμε (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Κάλμαρ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Δεν έπεισε με την εμφάνιση της για ακόμη μια φορά, βρέθηκε πίσω από νωρίς και δεν κατάφερε να δειξει ανταγωνιστική και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στην πορεία.

Παραμένει έτσι σε δύσκολη θέση, ωστόσο με έξι στροφές να απομένουν για το φινάλε, είναι στο -8 από τη σωτηρία, οπότε και έχει ακόμη ελπίδες. Όμως, θα πρέπει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο μέχρι το τέλος. Πανηγύρισε δυο φορές τη νίκη στις δώδεκα φετινές της εξόδους στο πρωτάθλημα (2-2-8). Γνώριμα τα αγωνιστικά της προβλήματα.

Χέλσινγκμποργκ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΑΪΚ – Χέλσινγκμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ