*13η αγωνιστική

*Η Νορθάμπτον έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια στο παρελθόν στα οποία υποδέχθηκε την Σάλφορντ

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Νορθάμπτον έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Γουόλσολ, με ένα γκολ που δέχθηκε από τον Τζόνσον στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Νορθάμπτον δεν κατάφερε να πετύχει πέμπτη νίκη σερί στο πρωτάθλημα, χάνοντας κιόλας, με 1-0 εκτός έδρας από την Γουόλσολ! Ταυτόχρονα έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και στο γήπεδό της έχει ως τώρα πέντε νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μόνο από την Ντονκάστερ.

Παραμένει πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αν και έπεσε στην 3η θέση, τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, έχοντας και μία μικρή απόσταση ασφαλείας από την τέταρτη που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, στο +5 για την ακρίβεια, ενώ είναι στο +6 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο. Και διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες αμυντικοί Οντιμάγιο, ΜακΓκόουαν, Μαγκλόιρ και ο μέσος ΜακΓουίλιαμς, ενώ κάποιες ενοχλήσεις έχουν ο επιθετικός Χίλτον, αλλά και ο μέσος Φοξ, με τη συμμετοχή τους αμφίβολη, όπως και των άρρωστων επιθετικών Επια, Χόσκινς, και του αμυντικού Ντάιτσε.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει 5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 6/8 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 5/8 G/G εντός έδρας

*Εχει 5/8 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σάλφορντ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Γκρίμσμπι, αν και προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Βασέλ, αφού ισοφαρίστηκε από τον Ρίτσαρντσον στο 29ο λεπτό, κινδυνεύοντας ακόμη και με ήττα σε κάποιες περιπτώσεις στη συνέχεια.

Η Σάλφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Γκρίμσμπι, μένοντας λίγο μακριά από τον καλό της φετινό εαυτό, με αυτήν να είναι η δεύτερη ισοπαλία της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Και μακριά από την έδρα της έχει δύο σερί νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, έχοντας χάσει μόνο στο γήπεδο της Ντονκάστερ!

Βρίσκεται πάντα εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα στην 5η θέση, σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την όγδοη που δεν οδηγεί σε αυτά, αλλά έχοντας μείνει λίγο πίσω, στο -5 για την ακρίβεια, από την 3η που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο!

Εξακολουθούν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Σέπαρντ, Νάρτεϊ, ο μέσος Μάλαν και ο επιθετικός ΜακΑλενι.

Σάλφορντ Στατιστικά

*Εχει 4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 4/6 G/G μαζί με over 2,5 εκτός έδρας

Νορθάμπτον – Σάλφορντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ