*3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας. Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, με τη τρίτη ομάδα να συνεχίζει την πορεία της στο Κόνφερενς Λιγκ.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες.

*Η Τραμπζονσπόρ θα γίνει η τέταρτη Τούρκικη ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Μονακό στα πλαίσια ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

*Η Τραμπζονσπόρ έχασε μόλις ένα από τα προηγούμενα έξι παιχνίδια της κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία (3-2-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Νταντ με σκορ 4-1, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Εμπολό στο 2’ και τριπλασίασαν τα τέρματά τους με τα δύο γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 6’ και το 28’. Ο ίδιος πέτυχε και το 4-0 με πέναλτι στο 62’, κάνοντας χατ-τρικ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ενρίκε με αυτογκόλ στο 79’.

Νίκη για τη Μονακό σε μια πολύ αποτελεσματική μέρα κόντρα στη Ναντ. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και «ξάφνιασε» τους φιλοξενούμενους, παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα στο σκορ, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να το αυξήσει ακόμα περισσότερο. Το δεύτερο μέρος ήταν κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα, με αρκετά μοιρασμένο το ρυθμό και τις ευκαιρίες, ενώ αμφότερες κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το πολύ θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Θέλει φυσικά να πάρει τη νίκη σήμερα προκειμένου να μείνει κοντά στην κορυφή του ομίλου, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι δυνατή στο επιθετικό της κομμάτι, το έχει αποδείξει σε πολλές από τις αναμετρήσεις της μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, όμως έχει πάρα πολλές αστάθειες αμυντικά, τις οποίες όπως είναι φανερό δεν μπορεί να τις περιορίσει, με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε αναμέτρησή της. Την πλήγωσε πολύ η ήττα κόντρα στη Φερεντσβάρος (0-1) στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς που έδωσε, καθώς είχε τον έλεγχο στο ματς και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να σκοράρει. Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς στο οποίο δεν πέτυχε γκολ, μετρώντας έκτοτε 7 σε δύο μόλις αγώνες.

Μονακό Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Καϊσέρισπορ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γκαβράνοβιτς στο 25’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπακασέτα με πέναλτι στο 77’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Μπόζοκ στο 83’.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Τραμπζονσπόρ που έδειξε τα δόντια της. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να το αποτυπώσει στο σκορ, βρισκόμενη εν τέλη πίσω, σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη, πίεσε έντονα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

Με ψυχολογία στα ύψη μετά από μία ακόμα νίκη, φαίνεται να βρίσκει ρυθμό, αλλά και τον παλιό καλό της εαυτό, βγάζοντας μαχητικότητα και κυριαρχία στα τελευταία παιχνίδια της. Άκρως αποτελεσματική μεσοεπιθετικά, καθώς απέτυχε ελάχιστες φορές να σκοράρει μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά, όμως έχει πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά, τα οποία δεν της έχουν κοστίσει σε πολλές περιπτώσεις. Καθόλου εύκολο αυτό που καλείται να κάνει σήμερα, καθώς απέναντί της έχει μια ομάδα που πετάει «φωτιές» επιθετικά και μπορεί πολύ εύκολα να εκμεταλλευτεί τις αστάθειες της, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να προσέξει την αμυντική της προσέγγιση. Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της για πρόκριση και με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, μπορεί να βρεθεί και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Τραμπζονσπόρ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Μονακό – Τραμπζονσπόρ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ