* 3η αγωνιστική

* Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται στη φάση των “16”, ο δεύτερος θα παίξει στα playoffs με ομάδα που θα τερματίσει 3η σε όμιλο του Europa League

Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ

ΧΑΡΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-4) από την Ρέιντζερς. Ο Τσόλακ σκόραρε δις (6’ & 30’) πριν αποβληθεί ο Ντέβλιν της Χαρτς στο 39’. Οι Μορέλος (76’) και Κεντ (91’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Με εντός έδρας συντριβή επέστρεψε από τη διακοπή των εθνικών ομάδων η ομάδα του Εδιμβούργου, ανήμπορη να αντισταθεί στην Ρέιντζερς, ειδικά μετά την αποβολή της γλίτωσε από μεγαλύτερο σκορ.

Αουτσάιντερ για πρόκριση από τον όμιλο από την στιγμή της κλήρωσης, η εικόνα των Ιταλών όμως της δίνει ελπίδες. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης συνετρίβη εντός έδρας από την Μπασακσεχίρ με 0-4, αλλά μία εβδομάδα αργότερα πέρασε από την έδρα της Ρίγας Σκόλα, πιο δύσκολα απ’ ότι λέει το τελικό 0-2.

“Πρέπει να έχουμε ενέργεια, ταχύτητα και να ψάξουμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που δημιουργούνται στην πίεση της Φιορεντίνα.” δήλωσε ο κόουτς Νίλσον, αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Σταθερές οι απουσίες των τραυματιών Μπόις (φορ), Μπανιτζίμ (χαφ), Χάλκετ (αμυντικός) και Ρόουλς (αμυντικός). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας.

ΧΑΡΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Αταλάντα. Το γκολ του Λούκμαν στο 59ο λεπτό έκρινε το παιχνίδι.

Με επιστροφή στις ήττες συνδυάστηκε η επιστροφή των “βιόλα” στην δράση μετά από δύο εβδομάδες. Μία από τα ίδια η εικόνα της την Κυριακή, ανεπαρκής ξανά στο δημιουργικό κομμάτι, δεν έκανε ούτε μία καθαρή ευκαιρία στο Μπέργκαμο απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Serie A. Κάκιστη η αντίδραση των στόπερ της στο γκολ, ξέχασαν τον σκόρερ στην πλάτη τους.

Υπό πίεση ο κόουτς Ιταλιάνο μετά τις συνεχιζόμενες κακές εμφανίσεις, δεν υπάρχει σκέψη για ιδιαίτερο rotation σήμερα, αφού η ομάδα του δεν έχει νίκη ακόμα στον όμιλο. Στην πρεμιέρα κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να μείνει στο 1-1 με την Ρίγας Σκόλα στη Φλωρεντία, ενώ μία εβδομάδα αργότερα έχασε με το βαρύ 3-0 στην Πόλη από την Μπασακσεχίρ, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι για μία ώρα αγώνα.

Επέστρεψε και μπήκε στην αποστολή για την Σκωτία ο δεξιός μπακ Ντοντό, εκτός αυτής έμειναν οι Μπαράκ (χαφ) και Σοτίλ (εξτρέμ). Στην Φλωρεντία έμεινε και ο τραυματίας Καστροβίλι (χαφ) και ο τιμωρημένος Ικονέ, που αποβλήθηκε στην Πόλη.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* No Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Χαρτς – Φιορεντίνα στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ