*3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

*Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι τη σεζόν 2019-2020, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε, η Σλάβια Πράγας είχε επικρατήσει της Κλουζ και στα δυο παιχνίδι (0-1 εκτός, 1-0 εντός).

*Αήττητη η Σλάβια Πράγας στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο από τη Ρουμανία, έχοντας από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες.

Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σλόβαν Λίμπερετς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 16′ με τον Ουσού, στο 23′ ο Ολαγινκά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του και έξι λεπτά αργότερα ο Τετσλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Σλάβια Πράγας, μετά και τη βαριά ήττα που υπέστη με 3-0 στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν. Την Κυριακή, η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι υποδέχθηκε τη Σλόβαν Λίμπερετς, για το πρωτάθλημα, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που είχε και βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην πορεία έκανε περισσότερο συντήρηση δυνάμεων και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Βρίσκεται έτσι στο -1 από την κορυφή και την Βικτόρια Πλζεν, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Αήττητη μετά τις δυο πρώτες στροφές στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας μια ισοπαλία 1-1 με τη Σίβασπορ στη Σεβάστεια και μια νίκη 3-2 επί της Μπάλκανι, εντός. Επικράτησε και στα εννέα τελευταία παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.

“Η Κλουζ δεν ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στη διοργάνωση. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα συνεχιστεί απόψε και ότι τίποτα δεν άλλαξε μετά και τη διακοπή των εθνικών ομάδων”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κόουτς Τρπισόφσκι. Παραμένει εκτός ο Λούκας Μάσοπουστ.

Σλάβια Πράγας Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΟΥΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Πετρολούλ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Μάνεα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από δυο σερί εντός συνόρων νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Κλουζ. Το Σάββατο, η ομάδα του Νταν Πετρέσκου υποδέχθηκε την Πετρολούλ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την επιθετική πρωτοβουλία και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλό της. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες της ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια, πριν βρει εν τέλει δίχτυα στο φινάλε.

Τέταρτο σερί τρίποντο, που τη φέρνει στην τέταρτη θέση, στο -6 από την κορυφή και με δυο παιχνίδια λιγότερα. Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα όμως, στο Κόνφερενς Λιγκ δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη μετά από δυο παιχνίδια, έχοντας μια εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μπάλκανι και μια ήττα 0-1 από τη Σίβασπορ, εντός. Παραμένει εκτός μάχης ο τραυματίας Ντεμπέλιου.

Κλουζ Στατιστικά

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σλάβια Πράγας – Κλουζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ