* 3η αγωνιστική

* Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται στη φάση των “16”, ο δεύτερος θα παίξει στα playoffs με ομάδα που θα τερματίσει 3η σε όμιλο του Champions League και ο τρίτος θα παίξει playoffs για το Conference League με ομάδα που θα τερματίσει 2η στον όμιλό της.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Μπεσίκτας.

Επηρεασμένη από τη διακοπή παρουσιάστηκε την Κυριακή στο ντέρμπι η Φενέρμπαχτσε, δίχως τον επιθετικό ρυθμό που παρουσίασε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Δεν απείλησε ιδιαίτερα την Μπεσίκτας, στο τέλος κινδύνεψε σοβαρά με ήττα. Κανείς εκ των φορ δεν ήταν σε καλή βραδιά, δεν δούλεψε συνολικά η ανάπτυξή της.

Πριν το break των εθνικών ομάδων πέτυχε 5/5 εντός έδρας νίκες με 17 γκολ ενεργητικό! Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε εκδίκηση στο φινάλε από την Ντινάμο Κιέβου (2-1) για την πρεμιέρα του ομίλου και μία εβδομάδα αργότερα επέστρεψε από το 2-0 σε 2-2 στη Βρετάνη με την Ρεν.

Διαρκές το rotation από τον κόουτς Ζεσούς, αλλάζει συνεχώς πρόσωπα και σχηματισμούς, ερωτηματικό το πως θα παρατάξει την ομάδα του σήμερα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει διαφορετικό δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπατσουαγί να παίρνει τη θέση του Ζοάο Πέδρο πλάι στο Βαλένσια. Παραμένει εκτός ο έτερος φορ Κινγκ, ενώ ο Ντουρσούν δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός λίστας επίσης οι Λέμος (στόπερ), Σανγκαρέ (δεξί μπακ) και Μπρούμα (εξτρέμ). Τραυματίας ο στόπερ Πέρες, αμφίβολος ο χαφ Γιαντάς.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το Europa League

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Ανόρθωσης. Ο Γκιούρκσο άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, ο Τριτσκόφσκι έκανε το 2-0 με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Με δύο αυτογκόλ στο τελευταίο δεκάλεπτο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακή η επιστροφή της ΑΕΚ από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, το Σάββατο συνέτριψε την Ανόρθωση στη Λάρνακα και ταξιδεύει με σούπερ ψυχολογία στην Πόλη. Με ρυθμό και εκατέρωθεν απειλές το ντέρμπι από νωρίς, η Ανόρθωση είχε την πρωτοβουλία στο ξεκίνημα, αλλά η απίθανη βολίδα του Γκιούρκσο έβαλε σε θέση οδηγού την ΑΕΚ. Πιο επικίνδυνη η Ανόρθωση στην συνέχεια, η ΑΕΚ έψαχνε τις κόντρες, σε τέτοια κατάσταση κέρδισε το πέναλτι του 2-0. Επιθετικός μονόλογος το δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους, με δύο “αστεία” αυτογκόλ από κόρνερ διαμορφώθηκε το πλασματικό τελικό σκορ.

Στον όμιλο του Europa League ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Ρεν (1-2), με ανταγωνιστική εμφάνιση και γκολ-μαχαιριά στο 94’. Ρέφαρε την ήττα με διπλό στην Πολωνία επί της Ντινάμο Κιέβου (0-1) την επόμενη εβδομάδα.

Μακροχρόνια τραυματίας ο εξτρέμ Γκάμα, εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Ρόμο (φορ), Κάσας (αμυντικός) και Ασάντε (χαφ). Πλήγμα η απουσία του φορμαρισμένου εξτρέμ Γκιούρκσο, o οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής, αντιθέτως επιστρέφει ο καλός χαφ Πέρε Πονς.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 4/6 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Europa League

Φενέρμπαχτσε – ΑΕΚ Λάρνακας στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ