Ημιτελικός για το Κύπελλο του Αυτοκράτορα

*Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα της Κασίμα.

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 4 από τις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Τοτσίγκι, για την περασμένη αγωνιστική της J2 League. Κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παθητικό ρόλο. Η Κόφου σπατάλησε τις πολύ καλές ευκαιρίες της και το πλήρωσε, με τους φιλοξενούμενους να “κλέβουν” τη νίκη στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Αυτό ήταν το ενδέκατο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Κόφου (0-5-6). Έφτασε εδώ αποκλείοντας στα προημιτελικά τη Φουκουόκα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-2 στην παράταση (1-1 καν. διάρκεια). Δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 7 παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Βεντφορέτ Κόφου Στατιστικά

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.
ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από το Τόκιο, για την περασμένη αγωνιστική της J1 League. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικά άστοχες απέναντι στην αντίπαλη εστία. Το Τόκιο κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Άμπε στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Κασίμα (0-2-1). Έφτασε εδώ αποκλείοντας στα προημιτελικά τη Βίσελ Κόμπε, επικρατώντας με 0-1 εκτός έδρας, χάρη σε γκολ του Σουζούκι. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις 2 φορές στα τελευταία 10 παιχνίδια της.

Εκτός παραμένουν οι Νάγκο, Χαγιάσι και Τσουνεμότο.

Κασίμα Άντλερς Στατιστικά

*4 συνεχόμενα under2.5 γκολ.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ