*7η αγωνιστική

*Ο Φάμπιο Καζέρτα αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπενεβέντο. Τη θέση του πήρε κι επίσημα ο Φάμπιο Καναβάρο.

*Σημειώθηκε “διπλό” στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (τρεις νίκες Μπενεβέντο, μία η Άσκολι).

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Μπρέσια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπιάνκι.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε η ήττα της Μπενεβέντο στην έδρα της Μπρέσια (1-0) πριν από δύο βδομάδες για τον Φάμπιο Καζέρτα. Αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, δίνοντας θέση στον Φάμπιο Καναβάρο που θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του.

Ο 49χρονος Ιταλός προπονητής εργάστηκε στο παρελθόν σε Κουανγκτσόου, Αλ Νασρ, Τιαντζίν και Εθνική Κίνας. Οι “μάγισσες” δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους: Σε τρεις αγωνιστικές γνώρισαν δύο ήττες (μία νίκη) στις οποίες δεν σκόραραν. Εκτός αποστολής τέθηκαν Βιβιάνι, Κούμπιτσα και Λα Γκουμίνα.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΣΚΟΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-1) από την Πάρμα. Τουτίνο (7′), Ινγκλέσε (18′) και Μαν (66′) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Λουνγκόγι (79′).

Η Άσκολι παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες (σ.σ. είχε δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο) αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τέσσερις αποκρούσεις, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την Πάρμα στο “Cino e Lillo Del Duca” (3-1).

Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους “τρυποκάρυδους” που μετρούν μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες). Ο προπονητής Μπούκι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λεάλι, Νιαχορέ και Ατζαπόνγκ. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Φαλάσκο και Τσιτσιρέτι.

ΑΣΚΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΑΣΚΟΛΙ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ