8η Αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 5/7 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια

* Αήττητη η Σάντα Κλάρα στα 4 τελευταία μεταξύ τους (2-2-0)

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας

ΡΙΟ ΑΒΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Ζιλ Βισέντε. Ο Ροντρίγκες έκανε το 0-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Αζίζ διπλασίασε τα τέρματα της Ρίο Άβε στο 71’. Ο Ναβάρο μείωσε για τη Ζιλ Βισέντε στο 80’, τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Ροντρίγκες της Ριο Άβε και στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Μουρίλο.

Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν η Ρίο Άβε και έδειξε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας, με μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προ δύο εβδομάδων έφτασε κοντά σε μεγάλο διπλό στο Μπαρσέλος, δίχως όμως να το δικαιούται. Μαγική εικόνα το 0-1 του ημιχρόνου απέναντι στη Ζιλ Βισέντε, κινδύνεψε πολύ στο ξεκίνημα, σκόραρε στην πρώτη της φάση και με ταχύτατη αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος διπλασίασε τα τέρματά της. Ξεχάστηκαν ψηλά οι γραμμές της στη μείωση των γηπεδούχων και η ισοφάριση ήρθε στο φόρτωμα της περιοχής της στις καθυστερήσεις, με παίκτη λιγότερο.

Πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο ματς ο Σάμαρης, που ανεβάζει ρυθμούς, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός σήμερα, στη θέση του τιμωρημένου αρχηγού “Γκούγκα” Ροντρίγκες. Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Περέιρα.

ΡΙΟ ΑΒΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Πάσος Φερέιρα. Ο Γκάμπριελ Σίλβα άνοιξε το σκορ για την Σάντα Κλάρα στο 7ο λεπτό, αλλά ο Τζαλό ισοφάρισε για την Πάσος στο 53’.

Ψαχνόταν η Σάντα Κλάρα πριν τη διακοπή, ο κόουτς Σίλβα προσπαθούσε να δημιουργήσει έναν κορμό και σταθερές στο παιχνίδι της ομάδας του. Δεν άξιζε ούτε τη μία νίκη που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής, άνευρη η εμφάνιση και στο τελευταίο παιχνίδι, απέναντι σε μία Πάσος που δεν είχε βαθμό!

Δώρο το γρήγορο προβάδισμα της Σάντα Κλάρα, από τον κίπερ της Πάσος, σε μία φαινομενικά ακίνδυνη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Οι νησιώτες όμως έκατσαν πάνω στο προβάδισμά τους, απειλήθηκαν στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, ισοφαρίστηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου από κόρνερ. Το ματς έκλεισε με μία μεγάλη ευκαιρία εκατέρωθεν στον αέρα από στατικές καταστάσεις.

Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του αριστερού μπακ Ενρίκε, σταθεροί οι υπόλοιποι απόντες.

Συνεχίζονται οι διοικητικές περιπέτειες, της υποβλήθηκαν δύο ακόμη αγωγές για οικονομικές υποχρεώσεις που εκρεμμούν.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ρίο Άβε – Σάντα Κλάρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ