*15η αγωνιστική   

* 5/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν over 2.5.     

* goal/goal  τα 5/5 τελευταία  παιχνίδια των δυο ομάδων. 

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΕΡΕΙΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ 

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-3 απέναντι στην Ντεπόρτες Τολίμα, το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Ιμπαργκουέν στο 15ο λεπτό για να έρθει άμεσα η απαντηση από τους φιλοξενούμενους και 7 λεπτά αργότερα με τον Μπέριο στο 22΄, σκορ ημιχρόνου λοιπόν 1-1, στην επανάληψη Ραμίρεζ και Κάστρο θα διαμορφώσουν το τελικό 1-3 στο 75΄ και 96΄ αντίστοιχα. Είχε αποβληθεί για τους γηπεδούχους ο Μοσκέρα στο 70ο λεπτό. 

Σπουδαία νίκη της Περέιρα επι της Τολίμα με 1-3 εκτός έδρας, δεν ήταν το φαβορί παρόλα αυτά κατάφερε και πήρε την νίκη αφού είχε προηγηθεί η εκτός έδρας έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, η νικη αυτή την φέρνει στην 8η θεση με 22 βαθμούς μετά το πέρας 14 αγωνιστικών, σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Τολίμα ουδείς δεν μπορεί να εξηγήσει στο στρατόπεδο της Τολίμα πως με τα το δυνατό πρώτο τέταρτο της και το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με τον Ιμπαργκουέν ήρθε μετά η κατάρρευση και η ήττα αυτή από την Περέιρα. Στο πρώτο μέρος είχε τις ευκαιρείς και σκόραρε στο 22΄ με τον Μπέριο να ισοφαρίζει το γκολ των γηπεδούχων και έτσι να πηγαίνουν ισόπαλες στο ημίχρονο, στην επανάληψη αν και πάλι μπήκε εξαιρετικά δυνατά για 70 λεπτά περίπου η αποβολή του Μοσκέρα στο 71΄ ήρθε και γκρέμισε σαν χάρτινο πύργο τις όποιες ελπίδες για νίκη, μιας και στο διάστημα αυτό μετά την αποβολή η φιλοξενούμενη ομάδα σκόραρε δις και πήρε αυτή την νίκη με γκολ στο 75΄ και 96΄. 

Ντεπορτίβο Περέιρα Στατιστικά 

*3/5 παιχνίδια τελευταία με goal/goal.   

*3/5 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ 

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Κορτουλούα, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Εστάτσιο στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. 

3η σερί νίκη για την ομάδα του Τόρες που πηγαίνει με σπασμένα τα φρένα στα τελευταία της παιχνίδια αυτή την φορά θύμα της η Κορτουλούα την οποία κέρδισε με 1-0 εντός έδρας. Σχετικά με το παιχνίδι τώρα θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτήν δεν ήταν αυτή που έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης και την ένταση, δημιούργησε φάσεις στα αντίπαλα καρέ και μπόρεσε να σκοράρει στο 1ο μέρος και μετο γκολ στο 25ο λεπτό από τον Εστάτσιο, ίδια εικόνα πάνω κάτω και στο 2ο μισό με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο απειλητικοί αλλά να μην φτάνουν σε κάποιο γκολ έστω για να ισοφαρίσουν και να μην φύγουν ηττημένοι από το Λιμπερτάντ. Αυτό δεν ήρθε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη με τελικό σκορ 1-0.  

Ντεπορτίβο Πάστο Στατιστικά 

*3/5 παιχνίδια τελευταία με goal/goal.   

*3/5 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ.

Ντεπορτίβο Περέιρα – Ντεπορτίβο Πάστο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ