8η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μάλαγα δεν έχει υποστεί ήττα από τη Ράσινγκ Σανταντέρ στα πρόσφατα 7 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από την Έιμπαρ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 19’ ο Στόιτσκοφ σκόραρε για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 45+1’ πέτυχε δεύτερο γκολ για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 59’ ο Αρμπίγια με αυτογκόλ μείωσε σε 2-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Ράσινγκ Σανταντέρ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί της και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη χώρα των Βάσκων και την αναμέτρηση με αντίπαλο την Έιμπαρ (2-1). Έχασε έπειτα από δύο ματς, με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών και μηδέν παθητικό. Αυτά είναι και τα μόνα θετικά αποτελέσματα στη φετινή αγωνιστική περίοδο για τη νεοφώτιστη ομάδα του Γκιγέρμο Φερνάντεθ που είναι δεδομένο ότι θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. “Η Ράσινγκ είναι για πολύ περισσότερα όμως αυτή η κατηγορία είναι πολύ ισορροπημένη”, δήλωσε ο μέσος Χόρχε Πόμπο στη συνέντευξη τύπου, ο οποίος εξέτισε και επιστρέφει στην ενδεκάδα. Εκτός έμειναν επίσης οι Ουνάι Μεδίνα και Ντάνι Φερνάντεθ. Αμφίβολος ο Μαντίγια που έχασε προπονήσεις.

Ράσινγκ Σανταντέρ Στατιστικά

*6/7 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6/7 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 8/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΜΑΛΑΓΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ Β’, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 20’ ο Κογιάδο σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 26’ ο Ρουμπέν Κάστρο ισοφάρισε σε 1-1 για το ημίχρονο. Η Μάλαγα πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, αλλά ακυρώθηκαν με χρήση VAR.

Η Μάλαγα έχει περάσει σε νέα τάξη πραγμάτων έπειτα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Πέπε Μελ είναι πλέον στον πάγκο των “Μποκερόνες” και πήρε το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο ματς που έκανε ντεμπούτο, εναντίον της Βιγιαρεάλ Β’ (1-1) εντός έδρας. Είχε ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε. Μία νίκη και μία ισοπαλία τα θετικά αποτελέσματα, έχουν φέρει τους τέσσερις πόντους συγκομιδή έως τώρα. “Δε μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση κανενός αντιπάλου, διότι είμαστε στην τελευταία θέση. Με όποια ομάδα και να παίζουμε, είναι το ίδιο, διότι είναι από πάνω μας”, δήλωσε ο τεχνικός της Μάλαγα. Επιστρέφουν οι Μπουστίνθα και Μπούργος. Εκτός οι Τσαβαρία, Ντιαρά, Ραμάλιο, Λουίς Μουνιόθ, Χουάντε Ρίβας και Αντρές Κάρο.  

Μάλαγα Στατιστικά

*4/5 ματς τελευταία είχαν goal/goal

*4/7 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Ράσινγκ Σανταντέρ – Μάλαγα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ