*Φιλική αναμέτρηση στο Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α.

*Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά έξι φορές σε επίσημο & φιλικό επίπεδο. Τρεις νίκες μετράει η Κολομβία, μία η Γουατεμάλα, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 1-0 κόντρα στη Σαουδική Αραβία. Πήρε τη νίκη με γκολ του Μπορέ στο 9’.

Η αποτυχία να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε εξελίξεις. Ο κόουτς Ρεϊνάλντο Ρουέδα αποτέλεσε παρελθόν μετά τη μεγάλη αποτυχία, νέος τεχνικός ο Αργεντινός Νέστορ Λορένσο, ο οποίος είχε δουλέψει νωρίτερα στην περουβιανή Μελγάρ, ενώ στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης του Χοσέ Πέκερμαν, τόσο στην εθνική Κολομβίας, όσο και στην εθνική Αργεντινής.

Αρχές Ιουνίου (05/06), στο ντεμπούτο του Λορένσο, οι “καφετέρος” νίκησαν 1-0 τη Σαουδική Αραβία, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Μούρθια της Ισπανίας. Με πολλά νέα πρόσωπα η αποστολή τους (τέσσερις παίκτες είχαν μόλις διψήφιο αριθμό συμμετοχών με την εθνική ομάδα), ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μπορέ.

Επανέρχονται αρκετοί βασικοί στην αποστολή της ομάδας, συγκεκριμένα επιστρέφουν ο γκολκίπερ Οσπίνα, οι αμυντικοί Φάμπρα, Μοχίκα, οι μέσοι Μπάριος, Ουρίμπε, Τζ. Ροδρίγες, Λέρμα και ο επιθετικός Ντίας. Ακολουθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης το φιλικό με το Μεξικό.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία παιχνίδια.

*N/G τα 10/11 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Δομινικανής Δημοκρατίας για τον Concacaf Nations League. Προηγήθηκε με τον Μέντες στο 32’, έκανε το 2-0 με πέναλτι του Μέντες στο 78’ και στην ίδια φάση κέρδισε αποβολή. Στο 83’ έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες στο 83’.

Τον περασμένο Ιούνιο είχε υποχρεώσεις στο Concacaf Nations League. Βρίσκεται στον 4ο όμιλο της League B με Γαλλική Γκοϊάνα, Δομινικανή Δημοκρατία και Μπελίζ. Έδωσε τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 12 ημέρες, έχει ρεκόρ 2-1-1, βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, τρεις πίσω απ’ τη Γαλλική Γκοϊάνα που αυτή τη στιγμή παίρνει την άνοδο για την παραπάνω κατηγορία. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, στις 15 Ιουνίου, είχε επικρατήσει 2-0 της Δομινικανής Δημοκρατίας εντός έδρας. Οι υποχρεώσεις στην εν λόγω διοργάνωση θα συνεχιστούν τον Μάρτιο του 2023. Στο τιμόνι της βρίσκεται απ’ τον Νοέμβριο του 2021 ο Μεξικανός Λουίς Φερνάντο Τένα. Το ρόστερ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της αγωνίζονται σε ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος.

ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια.

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία ματς.

Κολομβία – Γουατεμάλα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ