7η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΜΙΡΑΝΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από τη Γρανάδα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 44’ ο Ουζούνι σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 75’ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 49’ ισοφάρισε προσωρινά ο Ραούλ Γκαρθία για τη Μιραντές. Στο 90+5’ αποβλήθηκε ο Τζόφρε Καρέρας για τους φιλοξενούμενους.

Η Μιραντές δεν είναι σε καλή κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα, όσον αφορά τη συγκομιδή, καθώς δεν κατάφερε ούτε στην πέμπτη αγωνιστική να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Έχασε στην έδρα της Γρανάδα (2-1) παρά το γεγονός ότι έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε προσωρινά. Μόλις δύο ισοπαλίες είναι τα θετικά αποτελέσματα για το συγκρότημα του Ετσεμπερία σε διάστημα έξι αναμετρήσεων. “Είμαστε προβληματισμένοι. Το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό, κυρίως λόγω της χαμηλής συγκομιδής πόντων”, δήλωσε ο τεχνικός της Μιραντές. Μοναδικός διασωθείς από τη φετινή πορεία είναι ο φορ Ραούλ Γκαρθία που έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε έξι ματς. Στο αγωνιστικό σκέλος, παραμένουν εκτός δράσης οι Σιμόν Μορένο και Χελαμπέρτ, εξαιτίας μακροχρόνιων τραυματισμών. Τιμωρημένος ο Τζόφρε Καρέρας. Διεθνής ο φορ Μραζ.

Μιραντές Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 9/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες ήταν προσεκτικές στην άμυνα και δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τη διαφορά έκανε το τέρμα του Μογέχο στο 51’ με το οποίο έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Σαραγόσα αναθάρρησε με ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο νέο πρωτάθλημα και δείχνει ότι συνέρχεται αγωνιστικά. Επικράτησε της Σπόρτινγκ Χιχόν (1-0) εντός έδρας, ενώ η πρώτη της νίκη ήταν για την πέμπτη αγωνιστική στην έδρα της Πονφεραδίνα με σκορ 1-2. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός των θετικών αποτελεσμάτων για την ομάδα του Καρθέδο έως τώρα. “Πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή την καλή φόρμα που έχουμε αποκτήσει. Πάμε για τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν”, είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής της Σαραγόσα. Είναι εκτός δράσης οι Κλεμέντε και Βιγκαράι, Αλεχάντρο Φρανθές. Διεθνής ο Κιντέρος. 

Σαραγόσα Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*4/6 παιχνίδια με under 2.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Μιραντές – Σαραγόσα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ