*Φιλικό παιχνίδι, θα διεξαχθεί στην Ορλεάνη της Γαλλίας.

ΒΟΛΙΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-0 κόντρα στη Βραζιλία τον Μάρτιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στο 0-2 το ημίχρονο.

Είναι απ’ τις πιο αδύναμες ομάδες της Νότιας Αμερικής, για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ. Τελείωσε με ρεκόρ 4-3-11 στην προκριματική φάση και επιμέρους σκορ 23-42, δεχόταν πάρα πολύ εύκολα το γκολ, είχε χειρότερη άμυνα ακόμη και απ’ την ουραγό Βενεζουέλα! Με 15 πόντους τερμάτισε στην ένατη θέση, στο +5 απ’ την τελευταία και στο -1 απ’ την Παραγουάη, στο -9 απ’ την πρώτη πεντάδα.

Έκλεισε τις υποχρεώσεις της με τέσσερις σερί ήττες απ’ τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο κόντρα σε Βενεζουέλα (4-1 εκτός), Χιλή (2-3 εντός), Κολομβία (3-0 εκτός) και Βραζιλία (0-4 εντός). Αποχώρησε ο κόουτς Φαρίας, στη θέση του επιλέχθηκε ο Γκουστάβο Κόστας, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με την Παλεστίνο της Χιλής και δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο της Βολιβίας. Αυτό θα ισχύει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος στη Χιλή, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου. Στην αποστολή αρκετοί εκ των «παλιοσειρών» όπως οι Μπεχαράνο, Σαγρέδο, Χουσίνο, Χουστινιάνο, Σαουσέδο και Μάρτινς.

ΒΟΛΙΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα εφτά τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

*Έρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη στα πέναλτι κόντρα στη Γουινέα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών. Ήττα 1-0 στο 90λεπτο.

Επιστρέφει στη δράση η Σενεγάλη μετά τον Ιούνιο. Πρόκειται για την «κανονική» ομάδα της Σενεγάλης, αυτή που δίνει το «παρών» στις μεγάλες διοργανώσεις και όχι την «εγχώρια» ομάδα, αυτή που έπαιξε στα προκριματικά του Ιουλίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Τα ματς με Λιβερία και Γουινέα ήταν προκριματικά για το Πρωτάθλημα Εθνών Αφρικής, όπου οι εθνικές αγωνίζονται μόνο με ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα εγχώρια πρωταθλήματα και όχι τους παίκτες ομάδων Ευρώπης και άλλων Ηπείρων.

Στην τελευταία της υποχρέωση, η «κανονική» Σενεγάλη επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ρουάντας, με σκόρερ τον Μανέ με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Το ματς διεξήχθη τον Ιούνιο και ήταν κομμάτι των ομίλων της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023. Εκεί η Σενεγάλη έπειτα από δύο αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες και λογικά θα πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση. Θα παίξει δύο φιλικά με Βολιβία και Ιράν, στις κλήσεις τα πρώτα «βιολιά» Μανέ, Γκεγιέ, Σαρ, Ντιά, Ντιαλό, Ντιένγκ και Κουλιμπαλί. Απών ο γκολκίπερ Μεντί, τιμωρημένος ο επιθετικός Μπαλντέ (τρεις μήνες), καθώς απέτυχε σε έλεγχο ντόπινγκ.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 6/10 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Βολιβία – Σενεγάλη στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ