* 9η αγωνιστική

* Στις 7 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, στην έδρα της Σλοβάτσκο, η γηπεδούχος είναι αήττητη

* 6/7 τελευταία τους ματς στην έδρα της Σλοβάτσκο ήρθαν ισόπαλα

* 4/5 μεταξύ τους παιχνίδια σκόραραν και οι 2 ομάδες

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπόλεσλαβ, με σκορ 1-1. Δίκαιο αποτέλεσμα, αν και λίγο έλειψε να φύγει με το διπλό, αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 93′. 

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπόλεσλαβ, με σκορ 1-1, βρίσκεται στην 11η θέση με 10 βαθμούς. Μεσοβδόμαδα, για την 2η αγωνιστική στο Κόνφερενς Λιγκ, ταξίδεψε στην Γερμανία, για να αντιμετωπίσει την Κολωνία, όπου εκεί ηττήθηκε με 4-2, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Δεν έχει κάνει και την καλύτερη αρχή στην Ευρώπη, αφού έχει 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Εκτός για σήμερα ο τραυματίες Ντάνιτσεκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τόμιτς.

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* 5/6 τελευταία ματς με G/G.

* Χωρίς νίκη στα τελευταία 3 εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με την Χράντετς Κράλοβε με 3-0. Ουτοπικό πολύ το σκορ εδώ, όπου δεν ήταν καλύτερη, αλλά η Γιάμπλονετς ήταν πολύ άστοχη, αντιθέτως με την Χράντετς, όπου με 4 τελικές σκόραρε 3 γκολ.

Μετά την εντός έδρας νίκη με την Χράντετς Κράλοβε με 3-0, βρίσκεται στην 14η θέση με 7 βαθμούς. Την Τετάρτη, για το Κύπελλο, αντιμετώπισε την Μότορλετ Πράγας, όπου κέρδισε εύκολα με 0-4 και κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, παρά τις αλλαγές και το ροτέσιον που πραγματοποίησε η Γιαμπλονετς. Εκτός για σήμερα ο τιμωρημένος Μαλίνσκι, όπως και ο τραυματίας Χούμπσμαν.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* 5/6 τελευταία ματς είναι αήττητη.

* Μετράει 4 σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Over 2.5.

Σλοβάτσκο – Γιάμπλονετς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ