*7η αγωνιστική

*Goal/Goal ήρθαν οι 11/13 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Η Χρόνινχεν είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ (2-1-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Φέγενορντ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 5’, δέχθηκε το 2-0 στο 35’, με τη Φέγενορντ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 73’.

Πήγε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι του Ρότερνταμ, αλλά προσγειώθηκε απότομα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 απ’ τη Φέγενορντ. Σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να κοντράρει την αντίπαλο, πήγε με το εις βάρος της 2-0 στην ανάπαυλα, δεν κατάφερε να δείξει το κάτι παραπάνω στο δεύτερο μέρος, με το 3-0 μπήκε τέλος στο ματς και έχασε απόλυτα δίκαια. Τελείωσε το ματς με 8 τελικές (οι δύο μόλις στον στόχο), έναντι 23 της αντιπάλου.

Επιστροφή στις ήττες για τη Σπάρτα Ρότερνταμ, είχαν προηγηθεί δύο νίκες κόντρα σε Γκόου Αχέντ Ιγκλς (0-1) και Φόλενταμ (4-0), έδειξε πως δεν είναι για τόσο υψηλό επίπεδο και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της στα “μεγάλα σαλόνια”. “Τρέχει” ρεκόρ 2-1-3, βρίσκεται κάτω απ’ τη μέση της βαθμολογίας, στο +3 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα για τον κόουτς Στέιν.

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα 5/6 πρόσφατα παιχνίδια.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 2/3 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΡΟΝΙΝΧΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Καμπούρ. Πήρε τη νίκη με γκολ του Σούσλοβ στο 71’.

Πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη, περνώντας νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Καμπούρ. Κράτησε λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και στα δύο ημίχρονα, οι δύο ομάδες ήταν άστοχες στις τελικές που δημιούργησαν, βρήκε τον τρόπο να μπει σε θέση οδηγού στο ματς και κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε. Δεν άξιζε πάντως να κερδίσει, πιο δίκαιο ήταν το “Χ”.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Χρόνινχεν, είχαν προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με τη Ναϊμέγκεν και το εντός έδρας 1-0 απ’ τη Φίτεσε, με ρεκόρ 2-2-2 βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης και είναι στο -1 απ’ τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ Ευρώπης. Έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ, καθώς είναι αήττητη στις τρεις πρόσφατες επισκέψεις της (2-1-0). Συνεχίζουν τραυματίες ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Χούκστρα και ο χαφ Λούντκβιστ, παραμένει εκτός ο εξτρέμ Ενγκονγκέ που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα την περασμένη εβδομάδα.

ΧΡΟΝΙΝΧΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*Under 2.5 τα τέσσερα πρόσφατα ματς.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Χρόνινχεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ