9η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πορτ Βέιλ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Εν’Λουντουλού στο 24’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Οντουμπέκο στο 37’ και δέχθηκαν την ανατροπή από το αυτογκόλ του Πέρι στο 40’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπράουν στο 90+1’.

Έσωσε την ισοπαλία στο τέλος η Τσέλτεναμ κόντρα στην Πορτ Βέιλ. Παρά τις ελάχιστες ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως ήρθε άμεσα η απάντηση και η ανατροπή, πηγαίνοντας εν τέλη στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των φιλοξενούμενων και κατάφερε στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που βρήκε στόχο να φέρει το ματς στα ίσα φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας.

Το τραγικό ξεκίνημα που έχει κάνει μέχρι στιγμής στις εντός έδρας αναμετρήσεις θέλει να αλλάξει, καθώς μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής, έχοντας σκοράρει 3 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 14. Μοιάζει σαν να παίζει με αυξημένο άγχος και με μεγαλύτερη πίεση μπροστά στο κοινό της, κάτι που της προκαλεί αστάθειες αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα γκολ. Μεσοεπιθετικά έχει ποιότητα προκειμένου να απειλήσει τις αντίπαλες άμυνες με αξιώσεις, όμως δεν το έχει δείξει ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό της. Εκτός ο τιμωρημένος Τσάπμαν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζάκσον, Μποντς και Σέρκομπ

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Λίνκολν, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής ήταν ο Άιρονσαϊντ που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 (24’, 27’).

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για την Κέμπριτζ, παίρνοντας δεύτερη σερί νίκη εντός έδρας. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε «ασφαλές» προβάδισμα στο σκορ στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά άστοχη, όμως αυτό δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, αφού αμυντικά παρέμεινε σταθερή, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει θέλει να δώσει, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία και καλό ρυθμό μεσοεπιθετικά. Δυσκολεύεται παρ’ όλα αυτά πάρα πολύ στις εξόδους της, καθώς έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία μέχρι στιγμής, ενώ μετράει 2 γκολ ενεργητικό και 6 παθητικό. Βρίσκεται ψηλά βαθμολογικά, έχει μπει αρκετά καλά στη σεζόν και θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή εικόνα της αντιπάλου της προκειμένου να αποσπάσει ακόμη ένα τρίποντο. Μοναδική της απουσία παραμένει ο τραυματίας Τζόμπι.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Τσέλτεναμ – Κέμπριτζ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ