*6η αγωνιστική

*Η Χέρτα παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν (δύο νίκες, μία ισοπαλία).

*Η Χέρτα δέχτηκε 48 γκολ σε 26 εντός έδρας αγωνιστικές με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν.

ΧΕΡΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Άουγκσμπουργκ. Ο Λουκεμπάκιο άνοιξε το σκορ στο 57′, προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Ρίχτερ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έπρεπε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) για να σπάσει το ρόδι στην Μπουντεσλίγκα η Χέρτα. Εκμεταλλεύτηκε την απογοητευτική εμφάνιση της Άουγκσμπουργκ, αλώνοντας την “WWK Arena” (2-0) την προηγούμενη βδομάδα. Δημιούργησε συνολικά 15 ευκαιρίες, εκ των οποίων οι τέσσερις κλασικές. Εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Οι πρωτευουσιάνοι βρέθηκαν 14 φορές πίσω στο σκορ μέσα στο 2022 στην Μπουντεσλίγκα, γνωρίζοντας παράλληλα ισάριθμες ήττες! “Δεν μας ξεγελούν τα αποτελέσματα, η Λεβερκούζεν έχει ποιότητα και υψηλή ταχύτητα, ειδικά στην επίθεση”, είπε ο προπονητής Σβαρτς. Για πρώτη φορά στην αποστολή της Χέρτα θα βρεθεί ο νεοαποκτηθέντας Ρόγκελ (ΑΜ).

ΧΕΡΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Κλαμπ Μπριζ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σιλά στο 42′.

Με άδεια χέρια επέστρεψε από το Βέλγιο και την έδρα της Κλαμπ Μπριζ η Λεβερκούζεν (1-0), ξεκινώντας με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. Δημιούργησε τις ευκαιρίες για να αποφύγει, τουλάχιστον, την ήττα, ενώ είχε και δοκάρι. Την Τρίτη (13/9) υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Στην Μπουντεσλίγκα υπέστη τέσσερις ήττες σε πέντε αναμετρήσεις, την προηγούμενη βδομάδα υποκλίθηκε στην πρωτοπόρο Φράιμπουργκ (3-2 εντός). Μέσα στο 2022 οι “ασπιρίνες” έχουν απολογισμό 6-2-2 μακριά από την “BayArena” στην Μπουντεσλίγκα. Εκτός απροόπτου ο νεοαποκτηθέντας Χάντσον Οντόι θα πάρει θέση βασικού στη σημερινή αναμέτρηση, εξέτισαν την ποινή τιμωρίας τους οι Μπάκερ και Χινκαπιέ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΧΕΡΤΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ