*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπρούσκε – Ναούτικο 1-2

*Τόσο οι δύο προηγούμενοι αγώνες τους, πέρυσι, όσο και του πρώτου γύρου, έχουν λήξει G/G.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΝΑΟΥΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ναούτικο κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Ιτουάνο, σε έναν αγώνα που γλίτωσε σε μία – δύο περιπτώσεις από το να βρεθεί πίσω στο σκορ, καταφέρνοντας να προηγηθεί με τον Τζεουβάνιο στο 77ο λεπτό, ενώ «καθάρισε» τον αγώνα με πέναλτι του Σόουζα στο 87’.

Η Ναούτικο κέρδισε επιτέλους, έπειτα από τέσσερις σερί ήττες, με 2-0 εντός έδρας την Ιτουάνο, στην πρώτη της νίκη με τον Ντάντο Καλβακάντι στον πάγκο της, φτάνοντας τις δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της, εκεί που ποντάρει κυρίως για να μείνει στην κατηγορία, αν και τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτήν σχετικά με την παραμονή της.

Είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, με την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, παραμένοντας αρκετά μακριά από τις θέσεις παραμονής, ούσα στο -7 από αυτές και συγκεκριμένα και τη σημερινή της αντίπαλο.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μακροχρόνια απόντες Λέο Πάσος (ΕΠ), Ερέντα (ΑΜ), Μπράιαν (ΑΜ), Μπρούνο Φερέιρα (ΤΕ), Νασιμέντο (ΜΕ), Ντζαβάν (ΜΕ), χτύπησε και ο αμυντικός Μαουρίσιο, επιστρέφουν από τιμωρία ο αμυντικός Γουέλινγκτον και ο μέσος Ζιν Κάρλος.

Ναούτικο Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G

*Εχει 11/13 G/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Βάσκο Ντα Γκάμα, σκοράροντας με τον Γκάμπριελ Ταλιάρι στο 24’, σε επαναφορά από πέναλτι που έχασε ο ίδιος! Στη συνέχεια είχε φάσεις να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν η πίεση που δέχθηκε, ακυρώθηκαν δύο τέρματα της αντιπάλου της, το ένα μετά από χρήση του VAR, αντέχοντας τελικά ως το τέλος.

Η Μπρούσκε κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Βάσκο Ντα Γκάμα, στο ντεμπούτο του Τζίλσον Κλέινα στον πάγκο της. Αυτή ήταν η επιστροφή της στις νίκες έπειτα από τρεις αγώνες στους οποίους δεν είχε σκοράρει καν! Και μακριά από την έδρα της έχει τρεις σερί ήττες, πέντε στους εφτά τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει.

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 15η θέση του για την ακρίβεια, εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά ισόβαθμη με την ομάδα που είναι εντός αυτής, έχοντας τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Σάντρο, Τότι και ο μέσος Λουίζ Αντόνιο, ενώ τραυματίστηκε και χειρουργήθηκε κιόλας ο μέσος Ζε Ματέους που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μπρούσκε Στατιστικά

*Εχει 17/18 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 15/22 under 2,5 εκτός έδρας το 2022, 12/14 στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Εχει 9/14 X στο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων της.

Ναούτικο – Μπρούσκε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ