*12η αγωνιστική του Απερτούρα.

*No Goal και Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΑΤΛΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-2 από τη Λεόν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 40′ και παρότι ισοφάρισε με το πέναλτι του Φουρχ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, στην πορεία δέχθηκε ακόμη τρία τέρματα (48′, 68′, 77′). Μείωσε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Κινιόνες, για το τελικό αποτέλεσμα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Άτλας, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντιέγκο Κόκα φιλοξενήθηκε από τη Λεόν, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 4-2. Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστική στο παιχνίδι, παρότι ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1. Με μόλις εννέα βαθμούς σε δώδεκα ματς, απογοητεύει με την παρουσία της και βρίσκεται εκτός της ζώνης των πλέι οφ. Επικράτησε μια φορά στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός (1-1-2). Σταθερά εκτός μάχης οι Άλντο Ρότσα και Μανότας.

Άτλας Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΥΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Γουαδαλαχάρα, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο τρίτο μόλις λεπτό με τον Ντιόγκο, δέχθηκε την ολική ανατροπή πριν από το ημίχρονο (15′, 38′, αυτ. 40′).

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Πούμας δεν έχει επικρατήσει σε κάποιο από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας χαρακτηριστικά από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντρές Λιγίνι φιλοξενήθηκε από τη Γουαδαλαχάρα, από την έδρα της οποίας έφυγε με σκυμμένο κεφάλι, μετά και το τελικό 3-1. Παρότι ήταν αυτή που προηγήθηκε από νωρίς, παραδόθηκε γρήγορα στην ανωτερότητα της αντιπάλου της και δέχθηκε την ανατροπή πριν από το ημίχρονο. Βρίσκεται έτσι σε ισοβαθμία με την Άτλας, έχοντας και ματς λιγότερο όμως. Παράλληλα, είναι χωρίς διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-5). Με απουσίας και πάλι η αποστολή της.

Πούμας Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Άτλας – Πούμας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ