8η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Γουίγκαν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μαγκένις στο 6’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γκραντ στο 22’.

Μετριότητα για ακόμη ένα ματς έβγαλε η Γουέστ Μπρομ, χάνοντας την ευκαιρία να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Γουίγκαν. Μπήκε νωθρά στο ματς και το πλήρωσε πολύ νωρίς, καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στα πρώτα κιόλας λεπτά. Στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική στις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ισόπαλο ως το τέλος.

Την πολύ δυνατή της έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Μπέρνλι. Παραμένει αήττητη ύστερα από τρεις αγωνιστικές, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες και θέλει ιδανικά να διατηρήσει το σερί της, παίρνοντας παράλληλα και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Γνωρίζει πως δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στο σημερινό ματς, αφού η αντίπαλός της δεν είναι ομάδα που θα διατηρήσει παθητική στάση, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέξει πολύ την αμυντική της λειτουργία, καθώς έδειξε νωθρότητα και αρκετή αδράνεια στις τελευταίες αναμετρήσεις της. Πολύ θετικό στοιχείο για εκείνη είναι το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε όλα τα ματς, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι αρκετό προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Στην απουσία του τραυματία Ντίκι θα προστεθεί και το όνομα του Αζάγι, καθώς υπέστη κι εκείνος τραυματισμό.

Γουέστ Μπρομ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΕΡΝΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μίλγουολ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Βιτίνιο στο 62’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ροντρίγκεζ στο 72’.

Ρυθμό φαίνεται να βρίσκει η Μπέρνλι που πήρε μια άνετη νίκη κόντρα στη Μίλγουολ. Είχε τον έλεγχο στο ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα ως την ανάπαυλα. Στην επανάληψη μπήκε πιο αποφασισμένη και «καθάρισε» το ματς ασκώντας έντονη πίεση στους φιλοξενούμενους. Αμυντικά είχε «επισκέψεις», αλλά ήταν πολύ σταθερή, κρατώντας μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Συνέχεια στο σερί νικών που έχει δημιουργήσει θέλει ιδανικά να δώσει, όμως δεν αναμένεται να έχει ένα τόσο εύκολο βράδυ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Φανερή η βελτίωση στην εικόνα τις στα τελευταία παιχνίδια, είναι σαφώς πολύ πιο αποτελεσματική μεσοεπιθετικά, ενώ ακόμη και η άμυνά της φάνηκε πιο σταθερή σε σχέση με τα πρώτα ματς της σεζόν. Έχει βρει μέχρι στιγμής το τρόπο να φεύγει κυρίως με θετικά αποτελέσματα από τις εξόδους της, με βασικό στοιχείο την καλή και συμπαγή άμυνα. Δεν συνηθίζει να έχει παθητικό ρόλο ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, θέλει να έχει τον έλεγχο του ματς και να προσαρμόζει το ρυθμό ανάλογα με τις συνθήκες που την «βολεύουν». Σημαντική απουσία για την ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας Μούριτς, ο οποίος τραυματίστηκε, ενώ εκτός παραμένουν και οι Λονγκ, Γουέστγουντ και Τουάιν που ταλαιπωρούνται εξίσου από τραυματισμό.

Μπέρνλι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ