*6η αγωνιστική

*GG στα 9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (7-2) από την Πάντερμπορν. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Μουσλίγια (7′ πεν.), Γιούβσταν (13′), Ομπερμάιερ (25′), Πλάτε (29′, 38′), Πιέρινγκερ (52′) και Σρμπένι (80′). Για τους φιλοξενούμενούς χρίστηκαν σκόρερ Κορμπ (9′) και Σκρζίμπσκι (45+1′). Στο 84′ αστόχησαν σε πέναλτι του Μούλινγκ.

Έναν ιστορικό διασυρμό γνώρισε η Χόλσταϊν Κίελ στην έδρα της Πάντερμπορν την προηγούμενη βδομάδα (7-2). Δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, χαρακτηριστικό είναι πως δέχτηκε πέντε γκολ (!!) στο πρώτο ημίχρονο!

Ήταν η πρώτη φετινή ήττα των “πελαργών” στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αναμετρήσεις (2-2-0). Παραμένουν αήττητοι σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις με την Σαντχάουζεν (δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες). “Δουλέψαμε κάποια πράγματα στον αμυντικό τομέα, είμαι αισιόδοξος πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι”, είπε ο προπονητής Ραπ.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Νυρεμβέργη. Ο Αϊντινί έκανε το 1-0 στο 33′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Ντάφερνερ (49′) και Ντουά (90+3′).

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο 33′, η Σαντχάουζεν έριξε κατακόρυφα ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο με τη Νυρεμβέργη, δέχτηκε ισχυρή πίεση και είδε τον Ντουά να σκοράρει ένα υπέροχο γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο άλλαξαν τα δεδομένα στην αναμέτρηση (2-1).

Ήταν η δεύτερη σερί ήττα της, μετά από αυτή στην έδρα της Καρλσρούης (3-2). Ισορροπημένη είναι η παράδοση της Σαντχάουζεν με την Χόλσταϊν Κίελ μετά από 12 μεταξύ τους αναμετρήσεις (3-6-3/ 18-18 τα γκολ). “Η δεύτερη κατηγορία είναι σκληρή, οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο”, είπε ο προπονητής Σβαρτς.

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Χόλσταϊν Κίελ – Σαντχάουζεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ