*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: CSA – Οπεράριο 0-0

ΟΠΕΡΑΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Οπεράριο έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Κρισιούμα, δεχόμενη από ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου,από τους Ιγκόρ (45’), Ζε Μάρκος (88’).

Η Οπεράριο ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Κρισιούμα, δεύτερη ήττα της στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που δεν κερδίζει. Και έχει μόνο μία νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, η οποία έχει επιτευχθεί στο γήπεδό της, εκεί που παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, αλλά με τρεις ισοπαλίες.

Μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρέθηκε εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι ξανά σε απόσταση βολής, στο -1 για την ακρίβεια,  από τις θέσεις παραμονής και συγκεκριμένα από την σημερινή της αντίπαλο!

Παραμένουν εκτός οι Ραφαέλ Μπονφίμ (ΑΜ), Ρφαέλ Ολερ (ΕΠ), Αλεμάο (ΑΜ), Τιάγκο Μπράγκα (ΤΕ), χτύπησε και ο αμυντικός Γουίλιαν Μασάντο. Εγινε καλά και είναι διαθέσιμος ο μέσος Ρικαρντίνιο, επιστρέφει από τιμωρία ο  αμυντικός Τάλες.

Οπεράριο Στατιστικά

*Εχει δύο συνεχόμενα under 2,5

* Εχει 28/41 αγώνες με 2-3 γκολ το 2022, 5/12 εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Εχει 13/20 under 2,5 εντός έδρας, 8/12 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

CSA ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H CSA κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Βάσκο Ντα Γκάμα, ανοίγοντας το σκορ με τον Λουκάο μόλις στο δεύτερο λεπτό, με τον Λούκας Μπαρτσέλος στο 25’ να διαμορφώνει από νωρίς το τελικό σκορ.

H CSA πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη, με 2-0 εντός έδρας επί της Βάσκο Ντα Γκάμα, μίας εκ των πιο ιστορικών ομάδων της κατηγορίας. Και ήταν η δεύτερη στους τρεις τελευταίους αγώνες της, αλλά μακριά από την έδρα της έχει τρεις σερί ήττες, με τελευταία της νίκη σε ένα ανάλογο παιχνίδι σαν το σημερινό, από τα λεγόμενα έξι βαθμών, απέναντι στην Βίλα Νόβα.

Με το τελευταίο «τρίποντο» βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού, αν και διατηρείται σε απόσταση βολής, στο +1 πλέον, από την τελευταία ομάδα εντός αυτής, η οποία είναι η σημερινή της αντίπαλο.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού oι αμυντικοί Σέντρικ, Ερνάντες, Αντερσον Μάρτινς, Εβέρτον Σίλβα, o μέσος Γκάμπριελ Τονίνι και ο επιθετικός Κλέιτον, χτύπησε και ο μέσος Γκάμπριελ που έμεινε εκτός αποστολής, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο Λουρέντσο.

CSA Στατιστικά

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα N/G

*Εχει 18/25 under 2,5 εκτός έδρας, 9/13 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 15/25 N/G εκτός έδρας, 9/13 στο πρωτάθλημα.

Οπεράριο – CSAστην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ