*2η αγωνιστική

ΚΑΛΙΑΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Κόμο. Ο Μανκουσό άνοιξε το σκορ στο 19′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Περέιρο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σκούρα τα βρήκε η Κάλιαρι στην έδρα της Κόμο, καταφέρνοντας να αποφύγει την ήττα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με την γκολάρα του Περέιρο (1-1). Απείλησε σε λιγοστές στιγμές την αντίπαλη εστία, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κατοχή μπάλας που της έδωσαν οι γηπεδούχοι.

“Η ισοπαλία μας δίνει αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για τη συνέχεια, γνωρίζουμε καλά πόσο αμφίρροπη είναι η Σέριε Β”, υπογράμμισε ο βοηθός προπονητή Μπόβο. Οι Σαρδηνοί επικράτησαν της Τσιταντέλα στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση (3-1 εντός) τον Δεκέμβριο 2021. Ντεμπούτο στην αποστολή για Μανκοσού, εκτός έμεινε ο Ντεγκόσους. Εξέτισε ο Αλτάρε.

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-3) της Πίζα. Ο Μασούτσι άνοιξε το σκορ στο 27′, προτού απαντήσουν οι γηπεδούχοι με Μπαλντίνι (38′, 57′ πεν.), Χέρμανσον (61′ αυτ.) και Ασένσιο (66′ πεν.). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Σίμπιλι (90′) και Κανεστρέλι (90+8′). Ο Μπαλντίνι αστόχησε σε πέναλτι στο 53′.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Τσιταντέλα, πετώντας στο καναβάτσο την Πίζα στη μεταξύ τους αναμέτρηση (4-3 εντός). Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κι αντέδρασε από την άσπρη βούλα: Της καταλογίστηκαν τρία πέναλτι, ευστόχησε στα δύο. Έδειξε αδυναμία στον αέρα, δεχόμενη δύο γκολ από κεφαλιές. “Αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε περισσότερο”, ανέφερε ο προπονητής Μπαλντίνι.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Κάλιαρι – Τσιταντέλα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ