Πτώση “διπλών” σε Δανία, Ιταλία – Στην Πρέμιερ Λιγκ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας, με τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, της Σέριε Α και της Λα Λίγκα να ξεχωρίζουν. Ας δούμε τις σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Πάμε αρχικά στη Superliga Δανίας και το παιχνίδι Άαρχους – Λίνγκμπι. Το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση, καθώς είχε ανοίξει σε απόδοση 5.25 και πλέον βρίσκεται στο 3.80.

Στη Σέριε Α Ιταλίας προχωράμε και το ματς Γιουβέντους – Σασουόλο. Εδώ υποχωρεί το “διπλό”, αφού εντοπιζόταν αρχικά στο 7.50 και τώρα έχει φτάσει στο 5.75.

Επόμενη στάση η Β’ Πορτογαλίας και η αναμέτρηση Μάφρα – Πενιαφέλ. Σε αυτή πέφτει η νίκη των γηπεδούχων, με τον άσσο να έχει καταγράψει κάθοδο από το 2.80 στο 2.15.

Καθημερινές προσφορές* στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει και έχει συγκεντρώσει με διαφορά τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το τζιράρισμα έχει φτάσει τις 699.337€ και το 79,67% έχει πάει στον άσο.

Ακολουθεί το παιχνίδι Γιουβέντους – Σασουόλο για τη Σέριε Α με 216.789€. Εξ αυτών το 64,62% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Μένουμε στην Ιταλία και πάμε στο παιχνίδι Βερόνα – Νάπολι, το οποίο έχει 95.961€ σε τζίρο. Από αυτά το 46,53% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Δείτε τα παιχνίδια της Δευτέρας με τον μεγαλύτερο τζίρο

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 13:00.