* 14η αγωνιστική

* No Goal τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* H Κολόν μετρά 5 σερί νίκες επί της Σεντράλ με μηδέν παθητικό!

* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα (23/02): Σεντράλ – Κολόν 0-2

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Το καθοριστικό γκολ πέτυχε το Τεσούρι στο 54ο λεπτό.

Επιστροφή στις ήττες για την Σεντράλ, δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από το απόρθητο Τουκουμάν της πρωτοπόρου Ατλέτικο, αλλά το κλίμα στην ομάδα έχει βελτιωθεί με τις δύο κολλητές νίκες, με τον Μπάλμπο στον πάγκο.

Δεν είχε ενέργεια στο ματς της Πέμπτης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν τέσσερις καθαρές ευκαιρίες για γκολ και σε σετ παιχνίδι και σε transition. Τελικά το γκολ ήρθε στην πρώτη φάση της Τουκουμάν στην επανάληψη, δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο τελευταίο κομμάτι η Σεντράλ, παρά την κατοχή που πήρε. Ελλιπής στο δημιουργικό κομμάτι.

Προηγήθηκαν οι νίκες επί των Ντεφένσα (1-0 εντός) και Ροσάριο Σεντράλ (0-3 εκτός), παίζοντας περισσότερο στο χώρο, νίκες που τη διατηρούν εκτός επικίνδυνης ζώνης στην συνολική βαθμολογία υποβιβασμού.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 7/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της!

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άρσεναλ Σαραντί. Ο Σαντοβάλ άνοιξε το σκορ (37’) για την Κολόν, ο Γκαρίγλιο ισοφάρισε για την Άρσεναλ στο 53’.

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα της για ακόμη μία φορά στην LPF κι έχασε κι άλλο έδαφος στην κούρσα για τα διεθνή εισιτήρια, πλέον έπεσε στο -7 από τη 10αδα της ειδικής βαθμολογίας.

Από κει που είχε μείνει στο Ροσάριο συνέχισε ο φορ Άμπιλα, με (σπουδαία) χαμένη ευκαιρία ξεκίνησε το ματς της Πέμπτης, απάντησε στις φάσεις με τετ α τετ σε αντεπίθεση η Άρσεναλ. Τελικά ο Άμπιλα με τον όγκο του δημιούργησε το προβάδισμα της Κολόν, αλλά η διαχείριση του προβαδίσματος ήταν προβληματική. Δεν έπαιξε για να τελειώσει το ματς και η Άρσεναλ προειδοποιούσε πριν ισοφαρίσει από στατική φάση.

Προηγήθηκε η καλή εμφάνιση στην έδρα της Νιούελς, όπου έμεινε στο 0-0, αλλά με τον Ροντίνα στον πάγκο, σε 6 παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη, το διπλό στη Χουνίν, το οποίο δεν άξιζε βάσει απόδοσης.

Επιστρέφει εκτάκτως ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός “Πούλγα” Ροντρίγκες.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Σεντράλ Κόρδοβα – Κολόν Σάντα Φε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ