* 5η Αγωνιστική

* No Goal & Under 2.5 τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Γιαγκελόνια. Ο Γκουάλ (12’) άνοιξε το σκορ για τη Γιαγκελόνια, αλλά στο 44’ έμεινε με 10 παίκτες (Σκρζίπτσακ). Στο 62’ ο Νασιμέντο ισοφάρισε με πέναλτι και στο 69’ αποβλήθηκε κι άλλος παίκτης (Τρουμπέχα) τη Γιαγκελόνια. Στο 94’ πέτυχε το νικητήριο γκολ ο Μαουρίδες.

Πρώτη νίκη για την Ραντόμιακ στο νέο πρωτάθλημα το διπλό του προηγούμενου Σαββάτου στο Μπιάλιστοκ και μόλις τέταρτη από το ξεκίνημα του έτους!

Έβγαλε μεγάλη ευκαιρία πολύ νωρίς στο ματς, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ και αμέσως μετά το προβάδισμα της Γιαγκελόνια. Ήταν συνολικά καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έτρεχε σωστά και σε μία απόπειρα κόντρας κέρδισε την αποβολή των γηπεδούχων. Απόλυτη η κυριαρχία της με παίκτη παραπάνω στην επανάληψη με 80% κατοχή και 0-21 τελικές προσπάθειες! Έχασε μεγάλες ευκαιρίες να γυρίσει πολύ νωρίτερα το παιχνίδι, τα κατάφερε τελικά με VARίσιο πέναλτι και φόρτωμα της αντίπαλης περιοχής στις καθυστερήσεις έχοντας πλεονέκτημα δύο παικτών!

“Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά συγκινητική. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς γιατί τους χρειαζόμασταν πολύ” δήλωσε ο κόουτς Λεβαντόφσκι που “ανέπνευσε” μετά τις συνεχόμενες προβληματικές εμφανίσεις.

Σταθερά εκτός οι τραυματίες Γιάκουμπικ (αμυντικος) και Μάτος (μέσος), νέα απώλεια ο μέσος Νασιμέντο που τραυματίστηκε στο Μπιάλιστοκ.

ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΧΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Κορόνια Κίελτσε. Το παιχνίδι κρίθηκε με αυτογκόλ από το 22ο λεπτό.

Επιστροφή στην εσωστρέφεια για τη Λέχια, το διπλό στο Λοτζ αποδείχθηκε ευχάριστη παρένθεση. Η ομάδα του Κατσμάρεκ δεν παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο παιχνίδι της μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και υπέστη αναπάντεχη, αλλά συνάμα δίκαιη εντός έδρας ήττα από τη νεοφερμένη στην κατηγορία Κορόνα.

Μισοάδειο το γήπεδο το περασμένο Σάββατο, δεν είχε την ώθηση της έδρας η Λέχια, δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από στατική φάση, με άτυχο τρόπο. Ουδέποτε βρήκε ρυθμό, δεν έκανε ούτε τελική της προκοπής ως την ανάπαυλα. Ανούσια και φλύαρη η κατοχή της και στην επανάληψη, δεν κατέγραψε ούτε ευκαιρία μέχρι το τελευταίο 10λεπτο.

“ Ήταν ένα απίστευτα αδύναμο παιχνίδι για εμάς, ίσως το χειρότερο από τότε που είμαι προπονητής εδώ. Έχω πολλά να σκεφτώ. Παίξαμε με την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε στο Λοντζ, γιατί πίστευα ότι ο όμιλος παικτών άξιζε να συνεχίσει να παίζει μαζί. Από το πρώτο λεπτό ήμασταν εντελώς ληθαργικοί, χωρίς ενέργεια, μοιάζαμε σαν μια ομάδα χωρίς καμία ιδέα” σχολίασε ο Κατσμάρεκ.

ΛΕΧΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ραντόμιακ – Λέχια Γκντανσκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ